DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
28. oktobrī, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

No pirmdienas dažas rēzekniešu kategorijas atkal varēs braukt bez maksas

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

No pirmdienas, 1. novembra, dažas rēzekniešu kategorijas ar Rēzeknieša karti atkal varēs braukt bez maksas pilsētas sabiedriskajā transportā, neatkarīgi no tā, vai persona ir vai nav vakcinēta.

Otrdien, 26. oktobrī, tika pieņemti grozījumi rīkojumā Nr. 720 “Par ārkārtējās situācijas izsludināšanu”, kas ļauj pašvaldībām pašām izlemt jautājumu par atvieglojumu piešķiršanu noteiktām iedzīvotāju kategorijām braukšanai sabiedriskajā transportā. Līdz ar to Rēzeknē no pirmdienas ar Rēzeknieša karti bez maksas varēs braukt

  • izglītojamie, kuriem mācību process notiek klātienē (1.-3. klases);
  • personas, kas strādā medicīnas sfērā;
  • izglītības un sociālās jomas darbinieki;
  • valsts policijas darbinieki.

Ja Jūs esat kādā no minētajām kategorijām, bet Rēzeknieša karte pirmdien nebūs atbloķēta, lūgums zvanīt Rēzeknes valstspilsētas domes Iedzīvotāju apkalpošanas centram pa tālruni 646 07609 un sniegt informāciju par sevi un savu darbavietu. Pārējām pasažieru kategorijām, kam ir Rēzeknieša karte, saskaņā ar valdības lēmumu, joprojām būs jāmaksā pilna brauciena maksa. Vēršam uzmanību uz to, ka šāda atvieglojumu sniegšanas kārtība būs spēkā līdz mājsēdes beigām – 14. novembrim (ieskaitot).

Turklāt sakarā ar mājsēdi SIA “Rēzeknes satiksme” līdz svētdienai, 14. novembrim (ieskaitot), atceļ dažus vakara reisus. Ar aktuālo autobusu sarakstu šajā laika periodā var iepazīties SIA “Rēzeknes satiksme” mājaslapas www.rezeknessatiksme.lv  sadaļā “Saraksts” un pašvaldības mājaslapas rezekne.lv sadaļā “Autobusu saraksts” (sarkanajā joslā).

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI