DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
12. jūnijā, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Ar retro auto braucienu Saldus novadā atklāts “Tehnikas ceļš”

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

11. jūnija vakarā Saldus novadā tika atklāts jauns tūrisma piedāvājums “Tehnikas ceļš”, kura apskates objekti ir izvietoti gar autoceļu Saldus-Kuldīga 17 km garumā.

Retro auto braucienā atraktīvās gides pavadībā oficiālā atklāšanas delegācija devās uz visiem pieciem objektiem.

Uzrunājot pasākuma dalībniekus, Saldus novada domes priekšsēdētājs Māris Zusts pauda gandarījumu, ka Saldus novadā tiek atklāti jauni apskates objekti, kas ir interesanti gan mūsu pašu cilvēkiem, gan viesiem. Domes vadītājs atzinīgi novērtēja personu iniciatīvu un šīs idejas realizāciju dzīvē. Sadarbībā ar uzņēmējiem un pašvaldības speciālistiem, esam uzbūvējuši vienu ļoti skaistu stāstu.

Tehnikas ceļa krusttēvs – Saldus novada domes priekšsēdētāja vietnieks Raivis Zīrups atklāja, ka ideja par Tehnikas ceļu ir lolota vairāku gadu garumā un pērn, to uzklausot, meklējot atbalstītājus un papildus informāciju, šodien varam baudīt darba augļus. Tehnikas ceļš ir unikāla iespēja jaunajai paaudzei gūt informāciju par tehniku, ar kuru strādāja iepriekšējās paaudzes.

Īpašu paldies par atbalstu Tehnikas ceļa izveidē sakām SIA “Saldus Meliorācija”, Jaunlutriņu attīstības biedrībai, Z/S “Ķiveļi”, Z/S “Pusleiši”, Z/S “Lapenieki”, SIA “Saldus Druva”, idejas autoram Imantam Mednim,  Jaunlutriņu, Lutriņu un Saldus pagastu pārvaldēm.

Visas tehnikas vienības izvietotas tā, lai tās būtu redzamas no Saldus-Kuldīgas autoceļa, pie tām var apstāties, braucot ar automašīnu, un tās ir brīvi pieejamas apskatei jebkuram interesentam jebkurā laikā.

Ceļojot pa Kurzemi, apskati jaunatklāto tūrisma piedāvājumu “Tehnikas ceļš”!

Vairāk informācijas tehnika.saldus.lv.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI