DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
27. maijā, 2020
Lasīšanai: 4 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Rīgas pašvaldība pateicas uzņēmumiem un organizācijām par atbalstu ārkārtējās situācijas laikā

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Trešdien, 27. maijā, Rīgas domes pagaidu administrācijas vadītājs Edvīns Balševics un Labklājības departamenta direktore Irēna Kondrāte svinīgā pasākumā Rātsnamā sirsnīgi pateicās uzņēmumu un organizāciju pārstāvjiem par sniegto ieguldījumu, atsaucību un atbalstu pašvaldības sociālajai sistēmai ārkārtējās situācijas laikā.

Covid-19 izraisītā pandēmija un krīze ir ietekmējusi ikvienu, taču īpaši liela nozīme šajā laikā ir tiem cilvēkiem, uzņēmumiem un organizācijām, kuras veic pašaizliedzīgu darbu sabiedrības labā un iesaistās ārkārtējās situācijas pārvarēšanas pasākumos.

"Lai gan cīņa ar Covid-19 vīrusu vēl nav beigusies, tomēr pateicoties operatīvai un kvalitatīvai sadarbībai, esam tikuši galā ar dažādām grūtībām. Dienestu un sadarbības partneru atbalsts šajos neparastajos apstākļos ir nenovērtējams. Liels paldies par atsaucību un palīdzību!" pasākumā sacīja E. Balševics.

“Vīruss vēl nav pievarēts, taču ir tik daudz paveikts! Šodien mēs uzsākam paldies vārdu teikšanu tiem, kas bija un ir līdzās, kas rada pleca un drošības sajūtu un pārliecību, ka kopā esam spēks! Labklājības departaments saka lielu paldies ikvienam, kas šajā ārkārtējās situācijas laikā turpināja savu darbu paaugstinātas spriedzes apstākļos, sniedzot sociālo atbalstu rīdziniekiem,”  pauda Rīgas domes Labklājības departamenta direktore Irēna Kondrāte.

Rīgas domes pateicību, izsakot paldies par sirdsdarbu, atsaucību un atbalstu Rīgas pilsētas pašvaldības sociālās sistēmas darbiniekiem un Rīgas iedzīvotājiem ārkārtējās situācijas laikā saņēmams Slimību profilakses un kontroles centra kolektīvs, Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta kolektīvs, Evaņģēlisko Kristiešu draudzes „Zilais Krusts” nakts patversme, Nacionālie bruņotie spēki, Latvijas Republikas Zemessardze, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests, Valsts policijas Rīgas reģiona pārvalde, biedrība „Latvijas Samariešu apvienība, fonda „Make Room” kolektīvs un direktors Miks Celmiņš, A/S „Panorama Holding” un iepirkšanās centra „Olimpia” vadība.

Savukārt Rīgas domes Labklājības departamenta „Paldies” saņēma Slimību profilakses un kontroles centra Infekcijas slimību riska analīzes un profilakses departamenta direktors Jurijs Perevoščikovs, Slimību profilakses un kontroles centra direktora vietniece attīstības un epidemioloģiskās drošības jautājumos Ilona Liskova, Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta vadītāja Liene Cipule, Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta Operatīvā darba organizēšanas nodaļas vadītājs Bobrovs, Rīgas pašvaldības policijas priekšnieks Juris Lūkass, Rīgas pašvaldības policijas priekšnieka vietnieka p.i. Andrejs Aronovs par augsti profesionālu, godprātīgu darbu un nozīmīgu atbalstu Rīgas iedzīvotājiem sabiedrības veselības jomā ārkārtējas situācijas laikā. Pateicību saņems arī Evaņģēlisko Kristiešu draudzes „Zilais Krusts” nakts patversmes vadītāja Maija Smane un sociālā darbiniece Rita Krinberga par profesionalitāti, cilvēcību, labestību, nodrošinot mieru un kārtību ārkārtējās situācijas laikā. Paldies saņems arī uzņēmumu grupa „Food Union”.

Aicinām sekot līdzi jaunumiem un aktualitātēm RD Labklājības departamenta sociālā tīkla “Facebook” profilā: www.facebook.com/labklajibasdepartaments un RD Labklājības departamenta mājas lapā www.ld.riga.lv .

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI