DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
13. janvārī, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Ziemas mūzikas festivālā Valmierā uzstāsies pedagogi

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Pirmo reizi Starptautiskā ziemas mūzikas festivāla laikā būs koncerts, kurā galvenajā lomā tikai Valmieras Mūzikas skolas pedagogi. Kādi skaņdarbi izvēlēti, kādi priekšnesumi sagatavoti un kādi jauni ansambļi radīti, aicinām uzzināt koncertā Valmieras 5.vidusskolā 16.janvārī plkst.18.00.

“Šis būs pārsteigumiem bagāts koncerts, jo lielākoties pedagogus audzēkņi un vecāki redz mācību klasēs vai skatītāju rindās koncertos. Šoreiz uz skatuves būsim tikai mēs. Tas ir arī liels uzdevums, jo kvalitatīvi jāsagatavo programma, jāsadziedas, jāsaskaņo ne tikai balsis, bet arī instrumenti. Šis ir kas nebijis skolas kolektīvam, bet ļoti laba saliedēšanas aktivitāte. Saprotam, ka tā ir liela atbildība un uzdrošināšanās, bet tajā pašā laikā arī prieks par kopīgu muzicēšanu. Pedagogi ir gatavi kāpt uz Ziemas mūzikas festivāla skatuves un, ļoti ceram, pozitīvi pārsteigt un iepriecināt skatītājus,” stāsta Valmieras Mūzikas skolas direktore Inese Sudraba.

Valmierā ziemai ir sava skaņa, ko tā ik gadu atklāj īpašā festivālā. Arī 2020.gadu sāksim skanīgi – no 13. līdz 19.janvārim Valmierā norisināsies Starptautiskais ziemas mūzikas festivāls. Šoreiz tam izvēlēts vadmotīvs “Gadsimti spēlējas”. Programma skatāma Valmieras Mūzikas skolas mājaslapā un Valmieras mājaslapā www.valmiera.lv, sadaļā “Kultūra”.

Starptautiskā ziemas mūzikas festivāla organizatori ir Valmieras Mūzikas skola sadarbībā ar Valmieras pilsētas pašvaldību, Valmieras Kultūras centru un Valmieras 5.vidusskolu.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI