DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
21. novembrī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde
1
1

Saeimas namā svinīgi godinās Latvijas sportistus

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Piektdien, 22.novembrī, Saeimas namā svinīgā pasākumā godinās Latvijas sportistus, kuri šajā gadā guvuši panākumus un godalgotas vietas Eiropas un pasaules līmeņa sporta sacensībās, vienlaikus liekot plaši izskanēt Latvijas vārdam.

Sportistu saimi sveiks Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece un Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas Sporta apakškomisijas priekšsēdētājs Sandis Riekstiņš. Pasākumā piedalīsies arī apakškomisijas deputāti.

Godalgu laureāti saņems Saeimas atzinības rakstus un piemiņas dāvanas. Svinīgajā pasākumā par panākumiem pasaules līmenī - jau ceturto pasaules čempiona titulu blakusvāģu motokrosā - godinās Kasparu Stupeli.

Tāpat Saeimas namā sveiks Latvijas parasportistus - Diānu Dadzīti un Aigaru Apini par uzvarām pasaules čempionātā paravieglatlētikā, kā arī Rihardu Sniku par sasniegumiem Eiropas čempionātā paraiejādē.

Savukārt par sasniegumiem Eiropas un pasaules čempionātos godinās volejbolistes Tīnu Graudiņu un Anastasiju Kravčenoku, kā arī svarcēlājus Rebeku Kohu un Ritvaru Suharevu.

Godinās arī sportistu atbalsta komandas - trenerus, mediķus, tehniskos darbiniekus un palīgus -, kā arī Latvijas Motosporta federāciju, Latvijas Paralimpisko komiteju, Latvijas volejbola federāciju, kā arī Latvijas Svarcelšanas federāciju.

Svinīgais pasākums notiks piektdien, 22.novembrī, Saeimas nama Balsošanas zālē, Jēkaba ielā 11, pulksten 12.00. Pēc svinīgās apbalvošanas Saeimas Sēžu zālē plānota kopīga fotografēšanās.

Labs saturs
1
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI