DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
04. septembrī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Labklājība
1
1

Latvijas Neredzīgo biedrības motobrauciens jau šonedēļ

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Jau šo sestdien, 7. septembrī, notiks Latvijas Neredzīgo biedrības organizēts motobrauciens „Ride2Share”, kurā piedalīsies vairāk nekā 50 motocikli un tricikli, kas kopā ar neredzīgiem un vājredzīgiem pasažieriem no visas Latvijas dosies kopīgā motobraucienā.

Šo akciju aizsākusi lietuviešu motobraucēja Aldona Jozaitīte-Pieva, kura jau vairākus gadus to organizē Lietuvā. Šis ir pirmais gads, kad akcijā piedalās arī motobraucēji no Latvijas un vienojās kopēja braucienā ar neredzīgiem un vājredzīgiem cilvēki.

Lietuvā ik gadu šīs akcijas notikumos piedalās ap 150 dalībnieku, Latvijā, neskatoties, ka šī akcija norisinās tikai pirmo gadu atsaucība ir ļoti liela, gan no motobraucējiem, gan no potenciāliem pasažieriem. Pieteikšanās šogad jau ir noslēgusies, tomēr vērojot atsaucību, ticam, ka šāda aktivitāte notiks arī nākamajā gadā.

Brauciens ir vienas dienas kopīgs motobrauciens ar maršrutu Jugla – Carnikava – Jugla, ar nelielu pikniku Gaujas malā. Pulcēšanās sākas 11.30 pie Braila ielas 3, Rīgā.  Akcija tiek organizēta ar mērķi dot iespēju neredzīgiem un vājredzīgiem cilvēkiem izjust brīvības sajūtu, kas rodas braucot ar motociklu, kā arī mudināt viņus arvien vairāk  aktīvās un aizraujošās aktivitātēs, aktīvi pavadīt brīvo laiku, iepazīt motociklus un gūt jaunus sociālos kontaktus.

Labs saturs
1
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI