DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
19. augustā, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Ar bezmaksas lekciju Liepājā viesosies profesors Anatolijs Danilāns

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Lai dotu iespēju Liepājas iedzīvotājiem iepazīties ar daudzveidīgu informāciju, kā veicināt savu veselību un izvairīties no nevēlamām slimībām, 24. augustā pl. 14.00 Liepājas Latviešu biedrības namā ar lekciju par veselības veicināšanu uzstāsies daudziem atpazīstamais ārsts-gastroenterologs profesors Anatolijs Danilāns.

Uz bezmaksas lekciju aicināts ikviens interesents. Profesors savā lekcijā stāstīs par to, ko darīt savas veselības labā un kā mainīt dzīvesveidu, lai nodzīvotu ilgu un laimīgu mūžu. Profesors Danilāns piebilst: “Neticu, ka kādā citā pasaulē mēs būsim truši. Bet ticu, ka šinī pasaulē mums dota tikai viena dzīve. Nodzīvosim to skaisti!"

Papildu informācija vai pieteikšanās lekcijai, sazinoties ar onkoloģisko pacientu atbalsta biedrības “Dzīvības koks” Liepājas nodaļas vadītāju Ilzi Vainovsku pa tālruni: 28 343 138 vai e-pastu: liepaja@dzivibaskoks.lv.

Vēl atgādinām, ka onkoloģisko slimību pacientiem un to atbalsta personām ir iespēja pievienoties bezmaksas atbalsta grupai, ko vada psiholoģe Diāna Oļukalne. Nākamās atbalsta grupas notiks 10. septembrī un 8. oktobrī Sociālā dienesta telpās Veidenbauma ielā 3 pl. 17.30.

Informatīvās lekcijas un atbalsta grupas nodarbības tiek finansēta Eiropas Sociālā fonda projekta Nr.9.2.4.2/16/I/088 “Liepāja.Vesels.Aktīvs.Laimīgs” ietvaros.

Papildu informācija: Liepājas pilsētas pašvaldības administrācijas veselības Vides, veselības un sabiedrības līdzdalības daļā, zvanot pa tālruni: 63 404 747 vai rakstot uz e-pastu: veseliba@liepaja.lv.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI