DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
13. jūnijā, 2018
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ekonomika

Sporta 2 kvartālā norisināsies ikgadējais Startup Latvia BBQ

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Latvijas jaunuzņēmumu kopienu pārstāvošās organizācijas sadarbībā ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru (LIAA) 14. jūnijā rīko jaunuzņēmumu vasaras svētkus “Startup Latvia BBQ”. Sporta 2 Mākslas un tehnoloģiju kvartālā norisināsies neformālais pasākums, kas jau kļuvis par ikgadēju tradīciju un vienkopus pulcē jaunuzņēmumus, to darbiniekus, studentus un draugus.

Pasākums ir bez maksas un atvērts visiem interesentiem, kuri vēlas tuvāk iepazīt jaunuzņēmumu kopienu. Notikumā piedalīsies Latvijas Jaunuzņēmumu asociācija Startin.lv, nevalstiskā organizācija TechChill, koprades telpa TechHub Riga, akcelerators StartupWiseGuys un citu jaunuzņēmumu vides organizāciju pārstāvji. Pasākumā piedalīsies arī ekonomikas ministrs Arvils Ašeradens un LIAA direktors Andris Ozols, kuri oficiāli atklās jauno Latvijas startup portālu StartupLatvia.eu, kas turpmāk kalpos kā viena kopīga vieta un informācijas avots ārvalstu interesentiem par Latvijas jaunuzņēmumu vidi.

“Startup Latvia BBQ” būs arī noslēdzošais “Startup SAFARI” iniciatīvas pasākums, kas Rīgā tiek organizēts pirmo reizi. “Startup SAFARI” ietvaros divu dienu garumā, 13. un 14. jūnijā, Rīgas jaunuzņēmumi ver savas durvis, piedāvājot nebijušu iespēju ieskatīties uzņēmumu ikdienas dzīvē, uzzināt par izaicinājumiem un mācīties no tehnoloģiju kompānijas dibināšanas pieredzes.

“Startup Latvia BBQ” laikā notiks arī neformālas tīklošanās un plaša aktivitāšu programma visiem interesentiem. Pasākumā darbosies Magnetic Latvia telts ar informāciju par jaunuzņēmumu atbalstu. Nevalstiskās organizācijas TechChill teltī būs pieejamas radošas aktivitātes bērniem un ģimenēm sadarbībā ar programmēšanas pulciņu Learn IT, turpretī TechHub Riga teltī būs iespēja satikties pie jaunuzņēmumu vidē slavenā galda tenisa un sacensties tenisa turnīrā. Baltijas reģiona lielākais B2B akcelerators StartupWiseGuys piedāvās tīkloties ērtā atpūtas zonā. Ar aktivitātēm pasākumā piedalīsies arī Latvijas Jaunuzņēmumu asociācija, Startup Safari, Twino un citi.

Visa vakara garumā apmeklētājus uzmundrinās enerģiska mūzika un dīdžejs, bet atspirdzinājumu nodrošinās vasarīgas uzkodas, grila ēdieni un dzērieni ēdienu teltīs. Vakara gaitā plānota īpaša uzstāšanās no grupas “Čipsis & Dullais”, kā arī konkursi, aktivitātes un citi īpašie pārsteigumi.

Ieeja Sporta 2 kvartālā ir no Sporta ielas puses. Pasākuma sākums plkst. 18:30. Pasākums būs publisks, un tajā tiks veikta fotografēšana un videofilmēšana. Fotogrāfijas un videomateriāli tiks izmantoti pasākuma publicitātei, popularizēšanai un sabiedrības informēšanu par to.

Pasākums “Startup Latvia BBQ” tiek organizēts LIAA projekta “Tehnoloģiju pārneses programma” ietvaros.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI