DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
17. aprīlī, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Rēzekni apmeklēja Apvienoto Arābu Emirātu vēstniece Latvijā

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Pirmdien, 16. aprīlī, Rēzeknē viesojās Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) vēstniece Latvijā Hanana Al Alīli ar delegāciju, lai iepazītos ar pilsētu un tiktos ar pašvaldības vadību.

Vizītes sākumā tika organizēta oficiālā tikšanās Rēzeknes pilsētas domē, kuras laikā vēstniece tika iepazīstināta ar Rēzeknes pilsētas ekonomiskās attīstības tendencēm, pašvaldības plānotajiem projektiem, pilsētas attīstības, tūrisma un investīciju iespējām, kā arī Rēzeknes Speciālās Ekonomiskās zonas (RSEZ) un uzņēmējdarbības aktualitātēm.

Tāpat tika apmeklēti uzņēmumi "NewFuels" RSEZ SIA un "Energy Resources CHP" RSEZ SIA. Vēstniece interesējās par pilsētas uzņēmumu eksporta tirgiem, kā arī par Speciālās ekonomiskās zonas noteikumiem. 

Vizītes noslēgumā delegācija viesojās Latgales vēstniecībā "Gors", kā arī Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijā (RTA), kur tika apspriestas sadarbības iespējas studentu apmaiņas procesos un zinātniskajā sadarbībā.

Šī bija vēstnieces pirmā reģionālā vizīte Rēzeknē.

Kopā ar vēstnieci Rēzekni apmeklēja arī AAE vēstniecības politiskā padomniece Sintija Lejniece, AAE vēstniecības mediju pētnieks Kārlis Ralfs Lapiņš, AAE vēstniecības sabiedrisko attiecību nodaļas darbinieks Valids Ibrahims un ekonomiskais referents Jānis Atslens.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI