DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
07. februārī, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Rēzeknes pašvaldībai jauna mājas lapa!

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
2018. gada 1. februārī darbu sāka atjaunotais Rēzeknes pašvaldības portāls rezekne.lv, kas ieguvis jaunu dizainu un satura struktūru.

Pie mājas lapas izveides darbojās Rēzeknes pilsētas domes Sabiedrisko attiecību nodaļas un Informācijas tehnoloģiju nodaļas speciālisti, iesaistot darbā arī citu pašvaldības struktūru darbiniekus. Ņemot vērā to, ka portāla izveidē tika izmantoti tikai pašvaldības resursi, tas neprasīja būtiskus finansiālos ieguldījumus, kā tas ir gadījumos, kad tiek izmantots ārpakalpojums.

Apzinoties, ka interneta lapu lietošanas paradumi mēdz atšķirties, tika ievēroti vairāki principi, lai lapa būtu ērti lietojama lielākajai daļai tās apmeklētāju:

  • Saturs pielāgots mobilajām ierīcēm un dažādiem ekrāna izmēriem;
  • Saprotamas vizualizācijas un kvalitatīvi fotoattēli;
  • Pārskatāmi, īsi un kodolīgi apraksti;
  • Pa jomām sadalīts saturs;
  • Ar informāciju nepārslogota galvenā lapa, kurā atrodama tikai svarīgākā informācija;
  • Moderns, pārskatāms un dažādām vajadzībām pielāgojams dizains.

Jaunās mājas lapas viena no galvenajām priekšrocībām ir elastīgais dizains un saturs, kurā var radošā veidā integrēt jaunas sadaļas un informāciju, tāpēc Rēzeknes pašvaldība cer arī uz iedzīvotāju iesaisti, kuri ieteikumus un atsauksmes var sūtīt uz e-pastu karlis.poznakovs@rezekne.lv.

Iesaistīties ir aicināti arī ēdināšanas iestāžu īpašnieki, kuri var iesūtīt informāciju (kopā ar fotogrāfijām) par saviem pakalpojumiem, lai tā tiktu izvietota Tūrisma sadaļas apakšsadaļā "KUR PAĒST".

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI