DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
31. janvārī, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Domes speciālbalva “Pieskāriens sirdij”

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Valodas svētku-konkursa “Skani, mana valodiņa” ietvaros Rēzeknes pilsētas dome pirmo gadu piešķīra speciālbalvu “Pieskāriens sirdij”, cerot, ka nākotnē tā kļūs par vienu no pilsētas tradīcijām.

Jau deviņpadsmito gadu Rēzeknes pilsētas pirmsskolas izglītības iestāde "Auseklītis" organizē Valodas svētkus-konkursu "Skani, mana valodiņa", kur piedalās visas pilsētas pirmsskolas iestādes. Šogad konkursa tēma bija "Manai Dzimtenei", jo šis konkurss veltīts Latvijas simtgadei, par ko arī liecināja attiecīgais svētku noformējums.

Pasākums sākās ar uzvedumu ar dziesmām, dejām un sirsnīgiem vārdiem. Laimes māte iedeva Sprīdītim tālajam ceļam trīs kamolus – trīs vērtības: prāts, tikums un daiļums. Tas viss tika izjusti apspēlēts, bet vēlāk norisinājās skatuves runas konkurss, kurā bija pārstāvētas visas pirmsskolas iestādes. Konkursa dalībnieki priecēja ar dažādiem dzejoļiem, raksturiem un tēliem.

Pēc žūrijas lēmuma un dalībnieku apbalvošanas Rēzeknes pilsētas priekšsēdētāja vietniece izglītības, kultūras un sociālajos jautājumos Lidija Ostapceva pasniedza Rēzeknes pilsētas domes speciālbalvu "Pieskāriens sirdij" par priekšnesumu, kurš patiesi aizkustināja. Domes balvu ieguva Laura Rapša no pirmsskolas izglītības iestādes "Rūķītis", kura brīnišķīgi nolasīja J.Baltvilka dzejoli "Cik maksā visdārgākais".

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI