DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
07. decembrī, 2016
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Veselība

Pieejama jaunā SPKC mājaslapa

Publicēts pirms 7 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Slimību profilakses un kontroles centrs (SPKC) ir izveidojis un publicējis jauno mājaslapu, ņemot vērā mūsdienu tendences un uzlabojot tās lietojamību. Mājaslapa piemērota lietošanai arī mobilajās ierīcēs – viedtālruņos un planšetdatoros. Mājaslapa pieejama tāpat kā iepriekš adresē www.spkc.gov.lv.

Mājaslapai ir izstrādāts dažādas jaunas funkcionalitātes, kas nodrošina ērtāku informācijas izkārtojumu un dažādas papildus iespējas. Piemēram, mājaslapā pieejams meklētājs, lapas karte, arhīvs, vārdu "mākonis", kurā tiek izdalītas aktuālās tēmas ātrākai informācijas atrašanai. Savukārt, aizpildot speciāli paredzētu formu, iespējams uzdot jautājumu SPKC.

Jaunajā mājaslapā pieejams iepriekšējās mājaslapas saturs, kas sadalīts trīs galvenajās sadaļās – "Tavai veselībai", "Statistika un pētījumi" un "Profesionāļiem".

Sadaļā "Tavai veselībai" ievietota informācija par veselības veicināšanas aktivitātēm, slimību profilaksi, vakcināciju u.c. informācija par veselīgu dzīvesveidu, kas noderīga ikvienam.

Sadaļā "Statistika un pētījumi" ievietoti SPKC pētījumi, ziņojumi, epidemioloģijas biļeteni un statistikas pārskati.

Sadaļā "Profesionāļiem" pieejama informācija, kas aktuāla veselības nozares profesionāļiem, t.sk. metodiskie materiāli, informācija par veidlapu iesniegšanu, medicīnisko dokumentāciju u.c. materiāli.

Papildus informācija (piemēram, publiskie iepirkumi, noderīgas saites, informatīvi materiāli u.tml.) izkārota 2 papildus izvēlnēs – lapas augšējā un sāna daļā.

Mājaslapai pieejamas arī versijas angļu un krievu valodās, kuru saturs tiek papildināts.

Ar jaunās mājaslapas publiskošanu, iepriekšējā mājaslapa vairs nav pieejama un saites, kas veda uz veco mājaslapu vairs nedarbojas. Līdz ar to visus, kuru mājaslapās ir norādītas saites uz SPKC mājaslapu, lūdzam pārskatīt informāciju savās mājaslapās un izlabot saites. Ja nepieciešama palīdzība atrast informāciju saišu labošanai, lūdzam rakstīt uz SPKC Komunikācijas nodaļu prese@spkc.gov.lv  

Ilze Arāja,
Komunikācijas nodaļas vadītāja
Slimību profilakses un kontroles centrs

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI