NORISES
>
Notikumi, problēmas, aktuālas tēmas
TĒMAS
09. martā, 2021
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Ziņa
TĒMA: e-vide
5
5

Lasītāj, novērtē LV portālu – piedalies aptaujā!

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

No 9. līdz 21. martam aicinām ikvienu LV portāla lietotāju veltīt apmēram astoņas minūtes laika aptaujas anketas aizpildīšanai. Aptaujā lūdzam izteikt viedokli par vietni, tās piedāvāto saturu, funkcionalitāti un vēlamajiem uzlabojumiem. 

Periodiska padziļināta lietotāju viedokļa izzināšana ir ikviena atbildīga pakalpojumu sniedzēja prakse. Oficiālais izdevējs “Latvijas Vēstnesis”, kas uztur LV portālu, lietotāju aptaujas ir veicis regulāri visās savās tīmekļvietnēs. Iepriekšējā LV portāla lietotāju aptauja notika 2018. gadā, un tajā piedalījās 1379 lietotāji. 95% respondentu norādīja, ka ir apmierināti ar LV portālu. 

Sagatavojot šo aptaujas anketu, LV portāla redakcija izsaka pateicību visiem lietotājiem, jo īpaši  ilglaicīgajiem lietotājiem, par uzticību LV portālam. Pēdējo triju gadu laikā LV portāla satura fokuss nav būtiski mainījies, vienlaikus ir redzami pieaudzis portālā publicētās informācijas vienību kopskaits, t. i., apmēram + 4 tūkstoši vienību gadā.  

Jo īpaši iepriecinoši redakcijas kolektīvam ir apzināties, ka mūsu veidotā informācija ir saistoša un noderīga arvien lielākam lietotāju skaitam. Šo triju gadu laikā portāla lietotāju skaits ir ievērojami pieaudzis, precīzāk – dubultojies, ierindojot LV portālu Latvijas interneta vietņu TOP 20 reitingā arvien augstākā vietā.   

Pēc starptautiskā interneta pētījumu un tehnoloģiju  uzņēmuma “Gemius” datiem, šīgada janvārī LV portāla reālo lietotāju skaits sasniedzis absolūto līdzšinējo rekordu – 357 316 lietotāju –, ierindojot LV portālu interneta vietņu reitinga 12. vietā.  

Jaunajā lietotāju aptaujā, ko publiskojam šodien, ir iekļauti 20 jautājumi, no tiem 17 jautājumi ir par LV portālu, pārējie – par respondentu. Aptaujas anketa ir anonīma, un iegūtie dati tiks izmantoti tikai iekšējai analīzei un LV portāla turpmākās attīstības plānošanai. Ar aptaujas rezultātiem un galvenajiem secinājumiem iepazīstināsim arī portāla lietotājus. 

Aicinām LV portāla lasītājus aktīvi iesaistīties un neatlikt aptaujas anketas aizpildīšanu uz vēlāku laiku! 

Aptaujas anketa pieejama šeit: LV portāla lietotāju aptauja 2021.

 

Labs saturs
5
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI