NORISES
>
Notikumi, problēmas, aktuālas tēmas
TĒMAS
25. oktobrī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Dienas fakts
TĒMA: Kultūra

Lasītmīļu gaidītākie svētki sākas jau šodien

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

FOTO: Evija Trifanova, LETA

2019. gada 25. un 26. oktobrī Latvijas Grāmatizdevēju asociācija jau 21. reizi organizē Rīgas Grāmatu svētkus, kas šogad notiks Latvijas Nacionālajā bibliotēkā (LNB). Grāmatu svētkos būs iespēja iegādāties interesantas grāmatas, satikt iemīļotos autorus, kā arī uzzināt par jaunākajiem izdevumiem.

Rīgas Grāmatu svētku svinīgā atklāšana notiks 25. oktobrī plkst. 11.00. Savus lasītājus gaidīs 30 aktīvākie Latvijas izdevēji (“Avots”, “Annele”, “Dienas Grāmata”, “Jāņa Rozes apgāds”, “Kontinents”, “Zvaigzne ABC” u.c.).

Kā jau ierasts, Rīgas Grāmatu svētkos darbosies arī grāmatu maiņas punkts, kurā izlasītās grāmatas varēs apmainīt pret kādu citu, ziņo LNB.

Līdztekus dažādu grāmatu atvēršanas pasākumiem piektdien, 25. oktobrī, bibliotēkā no 12.00 līdz 12.40 lasītāji kopā ar kuratori varēs aplūkot pastāvīgo ekspozīciju “Grāmata Latvijā”, savukārt no plkst. 14.00 līdz 15.00 kuratores pavadībā būs iespēja apmeklēt LNB simtgades izstādi “Neredzamā bibliotēka”. Vairāk informācijas par ekskursijām var meklēt šeit.

Mazie lasītāji tiks īpaši gaidīti sestdien, kad programma būs veidota tieši bērniem – notiks vairāku brīnišķīgu jaunu grāmatu atvēršana, varēs iepazīties ar neparastiem grāmatu varoņiem, kā arī piedalīties spēlēs un darbnīcās.

Kopā ar Nacionālo bibliotēku izdevēji divu dienu garumā piedāvās arī kultūras programmu. Ieeja pasākumos ir bez maksas. Rīgas Grāmatu svētki gaidīs apmeklētājus 25. oktobrī no plkst. 10.00 līdz 20.00 un 26. oktobrī no plkst. 10.00 līdz 17.00.

Pasākumu rīko Latvijas Grāmatizdevēju asociācija sadarbībā ar Latvijas Nacionālo bibliotēku. Atbalsta: Rīgas dome un SIA “Dobums”.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI