E-KONSULTĀCIJAS
>
visas atbildes Jautā, mēs palīdzēsim rast atbildi!
TĒMAS
Nr. 2587
Lasīšanai: 2 minūtes

Darbības sertificēšanai jāatrod profesionālā organizācija

Publicēts pirms 10 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
J
jautā:
10. jūlijā, 2013
Irina Aleksandrova

Labdien. Man ir jautājums. Paldies, ja varēsiet palīdzēt. Es astoņus gadus strādāju ar ķermeni arī psiholoģijas jomā. Es pati gribu pasniegt darbu ar ķermeni. Kā ir iespējams sertificēt savu profilu? Liels paldies, tas ir ļoti svarīgi, gan personiski, gan profesionāli, jo vēlos nodot zināšanas tālāk. Paldies!

A
atbild:
16. jūlijā, 2013
Zanda Lielbārde
LV portāls

Cik saprotams, tad Jums ir psihologa izglītība. Tomēr no apraksta nav skaidrs, kā tieši kvalificējamas Jūsu zināšanas par ķermeni, kuras Jūs vēlaties nodot tālāk. 

Parasti speciālistus, kas darbojas kādā noteiktā jomā, mēdz apvienot profesionālās organizācijas, piedāvājot tālākizglītību, kā arī sertificējot savu biedru darbību pēc noteiktiem izstrādātiem kritērijiem. 

Visticamāk, Jums vajadzētu atrast organizāciju, kas novērtētu un apstiprinātu Jūsu zināšanas attiecīgajā jomā. Piemēram, ja uzskatāt, ka esat dziedniece, varat interesēties Tautas medicīnas centrā, ja Jūsu darbības pamats ir psiholoģija - Latvijas Profesionālo psihologu asociācijā, ja profesionāli nodarbojoties ar masāžu - Latvijas Fizioterapeitu asociācijā. Vēl iespējams arī interneta resursos meklēt kādu citu Jūsu darbības profilam atbilstošu organizāciju.

Labs saturs
Pievienot komentāru
Uzdod savu jautājumu par Latvijas tiesisko regulējumu un tā piemērošanu!
Pārliecinies, vai Tavs jautājums nav jau atbildēts!
vai
UZDOT JAUTĀJUMU
Līdz mēneša beigām iesniegt e-konsultāciju vairs nav iespējams. Vairāk par e‑konsultāciju sniegšanu
Iepazīsti e-konsultācijas