DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
20. oktobrī, 2023
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

VA organizē pedagogu konferenci, kas veltīta tēmai “Šodienas skola – nākotnes vajadzības”

Trešdien, 25. oktobrī, no plkst. 9.30 līdz plkst. 17.15 Vidzemes Augstskola (VA) organizēs konferenci – praktisko semināru pedagogiem “Vidzemes Augstskola: sadarbības partneris izglītībā”, akcentējot tematu “Šodienas skola – nākotnes vajadzības”.

Pasākums notiks tiešsaistē un, lai piedalītos, pedagogi aicināti reģistrēties šeit: https://ej.uz/25_10_2023

Konferenci atklās Vidzemes Augstskolas rektore Agnese Dāvidsone. No plkst. 10.00 līdz 12.25 norisināsies paneļdiskusijas “Nākotnes skolēns = nākotnes students ” un “Izaicinājumi un iespējas skolām”, kā arī pasākumā viesosies bijusī izglītības un zinātnes ministre Anita Muižniece ar stāstu par nākotnes izglītību.

Savukārt no plkst. 14.00 līdz 17.15 skolotājiem un skolu vadītājiem norisināsies praktiskie semināri, kur būs iespēja paplašināt zināšanas par to, kā strādāt ar skolēniem, lai tos sagatavotu nākotnes izaicinājumiem. Būs iespēja uzzināt vairāk par tādām tēmām kā “Stāstu kubu” izmantošana  mācību procesā klātienē vai tiešsaistē”, “Ieskats starptautiskā metožu plauktā”, “Ekoskola  kā vienreizēja iespēja”, “Mākslīgais intelekts mūsdienu izglītībā”, “Stāsts un digitālā stāstniecība pamatskolas un vidusskolas klasēs”, “Mācības caur pieredzi nākotnei: augstskolu un vidusskolu sadarbība skolēnu ieguvumam”, “Pārrunu māksla: kā līdzsvarot intereses”.

Jāpiebilst, ka šāda veida konferenci ViA organizē jau 14. reizi.

Visu konferences programmu var lasīt: https://ej.uz/25_10_2023_programma

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI