DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
04. septembrī, 2023
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

Liepājas Universitātes studenti uzsāk jauno studiju gadu 

Pirmdien, 4. septembrī, jauno studiju gadu uzsāka Liepājas Universitātes studenti. Rīts iesākās ar dievkalpojumu svētās Trīsvienības katedrālē, bet turpinājās ar svinīgo studiju gada sākumu pie Liepājas Universitātes. 

Pirmā kursa studentus uzrunāja rektore Dace Medne: “Katrs sākums ir piepildīts ar potenciālu, un mēs esam gatavi to realizēt. Kad mūsu hokejistiem un basketbolistiem vaicā, kas viņiem dod spēku – viņi atbild: “Mīlestība pret savu darbu!” To gribu Jums uzdāvināt. Mūsu panākumi sākas šodien – katram atsevišķi un visiem kopā.” 

Pirmā kursa studentus iedrošināja arī studiju prorektore Jana Grava: “Kāds būs Jūsu studiju gads – grūts vai skaists? Mēs visi zinām stāstus “tūkstoš biļetes un viena nakts”, vai “ja stundu sēdi pie baltas lapas – tu raksti savu bakalaura darbu”. Novēlu atrast balansu starp “grūti un skaisti”. Lai jēgpilns un skaists studiju gads!” 

Labu noskaņojumu studentiem radīja Liepājas Universitātes radošie kolektīvi – sieviešu koris “Atbalss” un Tautas deju kolektīvs “Banga”. 

Šodien pirmais kurss vēl iepazīst savu fakultāti un Studentu padomes darbu, bet jau rīt visu kursu studentiem sāksies ikdiena – studijas. Šogad pirmo kursu uzsāk vairāk nekā 450 bakalaura, maģistra un doktora studiju studentu. 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI