DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
19. maijā, 2023
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ekonomika

EM un ALTUM aicina uz vebināru par valsts atbalsta programmu energoefektivitātes aizdevumiem ar kapitāla atlaidi

Lai informētu uzņēmējus un visus interesentus par iespējām piesaistīt atbalstu energoefektivitātei, atjaunojamo energoresursu ieviešanai un elektrotroauto iegādei, Ekonomikas ministrija un ALTUM šā gada 23. maijā aicina uzņēmējus piedalīties vebinārā.

"Altum" uzņēmumu energoefektivitātes daļas vadītāja Līga Mellēna vebinārā stāstīs par programmas nosacījumiem un to, kas jāzina, piesakoties valsts atbalstam, kā arī par projekta izmaksām. Energoefektivitātes eksperts Arnis Dzalbs skaidros, kā sagatavot pieteikumu programmas otrajai kārtai un par biežāk pieļautajām kļūdām 1. kārtas pieteikumos. AS “Sadales tīkls” Vecākais korporatīvo klientu attiecību vadītājs Jurģis Vinniņš informēs par saules paneļu uzstādīšanas kārtību, bet neatkarīgs eksperts ēku energoefektivitātes jomā Andris Vulāns runās par energoefektivitāti, energoaudita novērtējumu un primāro enerģiju.

Vebinārs "Energoefektivitātes aizdevumi ar kapitāla atlaidi" notiks no plkst.10 līdz 11.40. Interesentus iepazīties ar pasākuma dienas kārtību, kā arī pieteikties dalībai vebinārā, aicinām ALTUM tīmekļa vietnē.

ALTUM no 19. maija plkst. 12.00 sāk pieņemt uzņēmumu pieteikumus Atveseļošanās fonda programmas otrajā kārtā energoefektivitātes uzlabošanai, atjaunojamo energoresursu tehnoloģiju ieviešanai un elektroauto iegādei. Pieteikšanās projektu atlases otrajā kārtā turpināsies līdz 2023. gada 19. jūlija plkst.11.59

Uzņēmējiem jaunajā Eiropas Savienības Atveseļošanās fonda programmā ir pieejami 76 miljoni eiro, no kuriem gandrīz 26 miljoni eiro paredzēti energoefektivitātes paaugstināšanai, 45 miljoni eiro - pārejai uz atjaunojamo energoresursu tehnoloģijām, bet piecus miljonus eiro būs iespējams izmantot elektroauto iegādes atbalstam.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI