DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
13. martā, 2023
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

Aicina piedalīties EPALE Kopienas stāstu 2023. gada iniciatīvā

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Ikviens EPALE Latvija Kopienas dalībnieks aicināts dalīties ar savu pieredzi un vīziju par to, kādi būs svarīgākie pieaugušo izglītības atslēgas vārdi nākotnē. Stāstus var iesniegt no 2023. gada 6. marta līdz 2023. gada 30. septembrim.

Divi būtiski mūsdienu izaicinājumi ir cilvēku profesionālo vēlmju un prasmju pielāgošana reālām darba tirgus iespējām un atbalsts pieaugušo personīgajā izaugsmē. Mēs bieži domājam par lielāka atbalsta sniegšanu pieaugušo izglītojamajiem, lai palīdzētu tiem sasniegt savus mērķus. Kādi jauninājumi pieaugušo izglītībai ir jāveic, lai sagatavotos arvien mainīgiem izaicinājumiem? Kā pieaugušo izglītībai būtu jāmainās nākotnē?

Latvijas stāstu autori saņems īpašus suvenīrus, bet visvairāk “patīk” ieguvušā stāsta īpašnieks – īpašu EPALE balvu! Par sev tīkamāko stāstu varēs balsot gan platformā, gan arī EPALE Latvijas Facebook kontā, atzīmējot to ar "patīk". Visvairāk atzīmes ieguvušais stāsts papildinās platformas balsojumus par pieciem īkšķīšiem, otrās vietas ieguvējs - par trijiem, trešās vietas ieguvējs - par diviem “patīk”. Nosakot populārāko EPALE Latvijas kopienas stāsta autoru, tiks saskaitītas “patīk” atzīmes platformā un iepriekš minētie punkti Facebook.com.

Jo ātrāk stāsts tiks iesniegts, jo lielāka iespēja saņemt lielāko balsojumu! Arī viens Latvijas stāstu komentētājs izlases veidā iegūs mūsu īpašos suvenīrus (komentāram jābūt latviski EPALE platformā pie konkrētā stāsta).

Vairāk par EPALE Kopienas stāstu 2023.gada iniciatīvu var uzzināt šeit.

Iepazīties ar pagājušā gada Kopienas stāstu krājumu varat šeit.

Izglītības un zinātnes ministrijas Erasmus+ projekts “EPALE Nacionālais atbalsta dienests” nodrošina EPALE darbību latviešu valodā, veicinot nacionālā satura veidošanu, nodrošinot diskusiju un pieredzes apmaiņas vidi Latvijas pieaugušo izglītības profesionāļiem kā valsts mērogā, tā arī starptautiski.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI