DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
14. decembrī, 2022
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

Ikviens interesents aicināts piedalīties ikgadējā EPALE lietotāju aptaujā

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Publicitātes foto

Latvijas EPALE platformas komanda ir izveidojusi  tiešsaistes aptauju, lai uzzinātu par lietotāju pieredzi, platformas izmantošanas paradumiem, interesi par dažādām praktiskām nodarbībām, kā arī lietotāju ieteikumus, intereses un vajadzības platformas darbības uzlabošanai. Aptauju ikviens interesents var aizpildīt līdz 2023. gada 31. janvārim.

Aptaujā aicināts piedalīties ikviens interesents, kas pazīstams ar EPALE – gan reģistrētie un aktīvie lietotāji, gan tie, kas kaut reizi apmeklējuši vai vēl tikai plāno apmeklēt šo pieaugušo izglītības e-platformu. 

Aptaujas mērķis ir izzināt problēmas un tēmas, kas nozīmīgas un aktuālas Latvijas pieaugušo izglītībā iesaistītajiem profesionāļiem un citiem platformas lietotājiem, kā arī vairāk uzzināt par izaicinājumiem pieaugušo izglītībā.

Respondentu atbildes tiks izmantotas, lai atbilstoši tām pilnveidotu platformas saturu. Aptaujā izteiktie viedokļi tiks ņemti vērā arī, rīkojot EPALE seminārus un vebinārus, lai tie būtu aktuāli un būtiski tieši EPALE mērķauditorijai. 

Aptaujas anketas aizpildīšana aizņems apmēram 5-10 minūtes. Aizpildīt aptauju var EPALE platformā. Aptaujas dalībnieki varēs piedalīties arī EPALE Latvijas suvenīru komplektu izlozē.

Izglītības un zinātnes ministrijas Erasmus+ projekts “EPALE Nacionālais atbalsta dienests” nodrošina EPALE darbību latviešu valodā, veicinot nacionālā satura veidošanu, nodrošinot diskusiju un pieredzes apmaiņas vidi Latvijas pieaugušo izglītības profesionāļiem kā valsts mērogā, tā arī starptautiski.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI