DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
18. oktobrī, 2022
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Veselība
5
5

Rīgas psihiatrijas un narkoloģijas centrā darbu sāk 5 jauni ārsti un 14 rezidenti

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Publicitātes foto

Rīgas psihiatrijas un narkoloģijas centra (RPNC) struktūrvienībās – stacionārā Tvaika ielā 2 un ambulatorajos centros “Veldre” un “Pārdaugava” – ir sākuši strādāt pieci rezidentūru beigušie un ārsta sertifikātu ieguvušie jaunie ārsti: Rīta Kuzņecova, Baiba Līviņa, Linda Rubene, Vineta Vinogradova un Ernests Stoļarovs.

“Atsauksmes no darba vietām liecina, ka mūsu jaunie ārsti ir zinoši, uzmanīgi pret pacientiem un aizrautīgi savā darbā”, pasniedzot katram simbolisku telpaugu darba vides pilnveidošanai un ciešākām saknēm sacīja RPNC valdes priekšsēdētāja Sandra Pūce, novēlot nezaudēt degsmi un aizrautību profesionālajā ikdienas darbā, kura mērķis ir palīdzēt pacientam risināt viņa psihiskās veselības problēmas.

Tāpat RPNC kolektīvs sagaidījis arī 14 pirmā gada rezidentus no Rīgas Stradiņa universitātes un Latvijas universitātes, kuri būs labs atbalsts vecākajiem kolēģiem. Astoņi no viņiem pēc rezidentūras gadiem ir plānojuši darbu turpināt RPNC, papildinot mediķu kolektīvu un arī uzlabojot tā vidējo vecumu, kas šobrīd ir 52 gadi.

Labs saturs
5
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI