DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
26. septembrī, 2022
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

No 2022.gada 11.oktobra Rīgas 25.pasta nodaļa no t/c Spice pārceļas uz plašākām telpām t/c Spice Home

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

No 2022.gada 11.oktobra Rīgas 25.pasta nodaļa sāks darbu tirdzniecības centrā Spice Home Jaunmoku ielā 13, pārceļoties no turpat blakus esošā t/c Spice Lielirbes ielā 29. Latvijas Pasts jaunajā adresē sniegs pakalpojumus plašākās un klientiem draudzīgākās telpās ar atvērtu preses izdevumu un citu mazumtirdzniecības preču zonu. Pēdējā darbdiena esošajās telpās t/c Spice Rīgas 25.pasta nodaļai būs 9.oktobris, 10.oktobrī sakarā ar pārcelšanās darbiem nodaļa būs slēgta, bet jaunajā adresē t/c Spice Home nodaļa klientus gaidīs jau 11.oktobrī plkst.10.

T/c Spice Home vienuviet pieejami dažādi pakalpojumu sniedzēji, un no 11.oktobra tajā darbosies arī Rīgas 25.pasta nodaļa. Jaunajās telpās t/c Spice Home Rīgas 25.pasta nodaļa klientiem būs tikpat ērti sasniedzama kā līdzšinējā adresē – ar plašām iesējām nokļūt nodaļā ar sabiedrisko transportu vai privāto automašīnu. 9.oktobrī nodaļa vēl sniegs pakalpojumus līdzšinējās telpās t/c Spice līdz plkst.21, 10.oktobrī tiks veikti pārcelšanas darbi, bet jaunajā adresē t/c Spice Home Rīgas 25.pasta nodaļa klientus gaidīs jau 11.oktobrī plkst.10.

Jaunās telpas Jaunmoku ielā 13 būs plašākas, un klientiem tajās būs ērti izvēlēties sev interesējošo preses izdevumu vai citas preces modernā atvērto tirdzniecības stendu zonā.

Rīgas 25.pasta nodaļas darbalaiks atbilstoši kopējam t/c Spice Home darbalaikam no 11.oktobra būs: pirmdienās–sestdienās no plkst.10 līdz 21 un svētdienās – no plkst.10 līdz 20.   

Latvijas Pasts pēdējos gados aktīvi īsteno klientu ērtību un vides uzlabošanas projektus dažādās pasta nodaļās visā Latvijā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI