DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
06. jūlijā, 2022
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

VUGD piedalās VAKS KS Gulbenes filiāles rīkotajās praktiskajās civilās aizsardzības mācībās

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Piektdien, 8. jūlijā, plkst. 10.00 VAKS KS Gulbenes filiālē Gulbenes novadā notiks vietējā līmeņa praktiskās civilās aizsardzības un katastrofas pārvaldīšanas mācības.

Mācību mērķis ir pārbaudīt un pilnveidot izveidoto kārtību un pasākumus, kas noteikti uzņēmuma civilās aizsardzības plānā, pārbaudīt iesaistīto institūciju un uzņēmuma sadarbību, kā arī izvērtēt amatpersonu spēju novērtēt situāciju un pieņemt lēmumus.

Mācībās tiks inscenēta situācija, kur graudu kaltē kaltēšanas laikā notiek produkcijas aizdegšanās. Attīstoties degšanai pārkarst sašķidrinātās naftas gāzes cisterna un notiek gāzes noplūde.

Praktiskajās mācībās uzņēmuma teritorijā piedalīsies Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta, Valsts policijas, Valsts vides dienesta, Neatliekamas medicīniskās palīdzības dienesta, Gulbenes novada pašvaldības pārstāvji, kā arī VAKS KS pārstāvji.

Mācību rīkotāji aicina iedzīvotājus nesatraukties, ja redzama ugunsdzēsības transporta kustība un ugunsdzēsēju glābēju darbs uzņēmuma teritorijā, un atvainojas par iespējamo satraukumu un operatīvā transporta pārvietošanās radītajiem apgrūtinājumiem VAKS KS Gulbenes filiāles apkārtnē! Mācību ietvaros tiks izmantotas dūmu sveces.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI