DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
21. aprīlī, 2022
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Valsts robežsardzes koledža aicina uz Atvērto durvju dienu

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Publicitātes foto

Š.g. 6.maijā plkst.12:00 visi interesenti ir aicināti klātienē apmeklēt Valsts robežsardzes koledžas Atvērto durvju dienu. Ikvienam būs iespēja iepazīt mācību procesu un iegūt informāciju par karjeras iespējām Valsts robežsardzē, ielūkoties mācību auditorijās, dienesta viesnīcā, muzejā un sporta centrā. Tāpat varēs apskatīt Valsts robežsardzes bruņojumu, tehniku, ekipējumu, tehniskos un speciālos līdzekļus, kā arī paviesoties kinoloģijas centrā un vērot kinologu un dienesta suņu paraugdemonstrējumus. Īpašu prieku sagādās Valsts robežsardzes Aviācijas pārvaldes Speciālo operāciju dienesta “Sigma” paraugdemonstrējumi, kā arī helikoptera demonstrācijas lidojums un apskate.

“Šogad durvis vērsim klātienē gan skolēniem, gan viņu vecākiem!” aicina uz Atvērto durvju dienu Valsts robežsardzes koledžas Profesionālās izglītības dienesta priekšnieks pulkvežleitnants Vladimirs Supe, “Atvērto durvju diena ir vērtīga iespēja iepazīt mācību iestādi un profesiju, lai galu galā izdarītu visdrošāko un pareizāko izvēli.”

Valsts robežsardzes koledža viena gada laikā piedāvā iespēju kļūt par robežsargu, apgūstot profesionālās tālākizglītības programmu „Robežapsardze”.

Plānots, ka Valsts robežsardzes koledžas durvis apmeklētājiem 6.maijā būs atvērtas no plkst.12:00 līdz plkst.15:00, Rēzeknē, Zavoloko ielā 8.

Sīkāku informāciju par Atvērto durvju dienu meklē mūsu tīmekļvietnē www.vrk.rs.gov.lv.

Atver Valsts robežsardzes koledžas durvis!

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI