DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
03. decembrī, 2021
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme
1
1

No 12.decembra izmaiņas vilcienu kustības sarakstos

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

No 12.decembra izmaiņas vilcienu kustības sarakstos, Spēkā stāsies ziemas sezonai pielāgots vilcienu kustības grafiks, sarakstā jauns galapunkts – pieturpunkts "Indra", ekspres reiss uz Rēzekni turpmāk katru dienu.

Līdz ar ziemas sezonas iestāšanos, tuvojoties gada nogales svētkiem, ar 12. decembri spēkā stājas ziemas sezonas vilcienu kustības grafiks, kas plānots, ņemot vērā pasažieru pārvietošanās ieradumu izmaiņas, iestājoties gada aukstākajam laikam. Jaunā saraksta veidošanā tāpat ir ņemta vērā saskaņotā informācija par Rail Baltica projekta plānoto būvniecības darbu grafiku u.c. izmaiņas.

Domājot par pasažieru ērtībām un spēcinot vilcienu satiksmi kā sabiedriskā transporta mugurkaulu, 16.decembrī pirmais vilciens dosies līdz jaunajam maršruta galapunktam - pieturpunktam "Indra". Saskaņā ar jauno ziemas sarakstu vilcieni ieradīsies Indrā ceturtdienās un piektdienās un atstās to piektdienās un sestdienās, lai caur Krāslavu dotos uz Rīgu. Izmaiņas līdz ar jauno grafiku ir gaidāmas arī vilcienu satiksmē ar Rēzekni. Turpmāk ekspres reisi no Rīgas uz Rēzekni un atpakaļ kursēs katru dienu, ne tikai brīvdienās, kā līdz šim. Atsaucoties pasažieru pieprasījumam, arī šajā sezonā līdz ar jauno grafiku būs iespējams biļešu tirdzniecības kasēs lielākajās stacijās visās vilcienu kursēšanas līnijās bez maksas paņemt kabatas formāta vilcienu kustības sarakstu.

Ir iespējamas arī citas izmaiņas kustības sarakstos, tādēļ pasažieri tiek laipni aicināti sekot līdzi aktuālajai informācijai par reisiem uzņēmuma mājaslapā, sadaļā IZMAIŅAS. Savukārt precīzu vilcienu kursēšanas grafiku lūdzam skatīt interaktīvajā vilcienu kustības sarakstā. Mājaslapā un mobilajā lietotnē publicētais vilcienu kustības saraksts, kas redzams 10 dienas iepriekš, ietver visas aktuālās izmaiņas.

NB! Joprojām aicinām pasažierus pirms došanās ar vilcienu izvērtēt savu fizisko stāvokli, kā arī veselības drošības apsvērumus un ievērot visus valstī noteiktos epidemioloģiskos drošības pasākumus! Atgādinām, ka joprojām ir spēkā prasība, braucot vilcienā, lietot mutes un deguna aizsegu!

Labs saturs
1
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI