DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
29. aprīlī, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Veselība

“BIOR” COVID-19 testēšanas punkti maija brīvdienās būs slēgti

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Valsts laboratorijas “BIOR” COVID-19 testēšanas punkti Rīgā, Rēzeknē un Daugavpilī maija brīvdienās nestrādās. Iedzīvotājiem būs iespēja veikt COVID-19 izmeklējumu no 5. maija visos “BIOR” testēšanas punktos. Savukārt sestdien, 8.maijā, COVID-19 testēšanas punkts Rīgā strādās no plkst.9.00 līdz 14.00, Rēzeknē un Daugavpilī kā ierasts no plkst.8.00 līdz 12.00.

Iedzīvotājiem, kuriem parādījušies slimības simptomi (akūtas elpceļu infekcijas pazīmes, paaugstināta temperatūra, ožas traucējumi, garšas izjūtas zudums u. c.) COVID-19 izmeklējums ir bez maksas, proti, valsts apmaksāts. Tāpat bezmaksas Covid-19 izmeklējumu pacienti var veikt, ja ir izsniegts ģimenes vai ārstējošā ārsta norīkojums. Situācijās, ja tests jāveic steidzami, ārsts to norāda nosūtījumā.

“BIOR” laboratorija pielāgojusi darba laiku tiem klientiem, kuriem ceļošanas vajadzībām nepieciešams COVID-19 PCR tests.  Analīžu rezultāti tiek sagatavoti jau tajā pašā dienā. COVID-19 izmeklējums pirms ārzemju brauciena ir maksas pakalpojums un tā summa ir 34,06 eiro, cenā iekļauts arī tulkojums angļu vai krievu valodā.

COVID-19 izmeklējumam iedzīvotāji aicināti zvanīt uz tālruni 28369560 vai sūtīt SMS. COVID-19 testēšanai ir iespēja pieteikties arī “BIOR” mājas lapā www.bior.lv aizpildot pieteikšanās formu vai sūtot pieteikumu uz e-pastu covid@bior.lv

Valsts zinātniskais institūts "BIOR" ir vadošais pētniecības, laboratorisko izmeklējumu un zināšanu pārneses centrs Baltijā. Institūts, balstoties uz inovatīvām pētniecības metodēm, rada praktiski pielietojamas zināšanas tādās jomās kā sabiedrības un vides veselība, pārtika, zivsaimniecība un veterinārmedicīna.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI