DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
26. aprīlī, 2021
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība
1
1

RTU Rīgas Biznesa skolā varēs apgūt Masačūsetsas Tehnoloģiju institūta studiju kursus

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Rīgas Biznesa skola sāk sadarboties ar pasaules labāko universitāti – Masačūsetsas Tehnoloģiju institūtu (MIT) ASV –, piedāvājot studentiem apgūt starptautiskus studiju kursus un vairot konkurētspēju finanšu vadībā, loģistikas sistēmu un piegādes ķēžu vadībā, statistikā un datu analīzē.

RTU Rīgas Biznesa skola (RBS) ir viena no retajām Eiropas augstākās izglītības iestādēm, kas sadarbojas ar MIT, ko prestižais reitings «QS World University Rankings» nosaucis par 2021. gada labāko universitāti pasaulē. No maija RBS izmantos MIT kursus savās mācību programmās.

«Sadarbība ar Masačūsetsas Tehnoloģiju institūtu ir būtisks papildinājums RBS piedāvājumam, arvien pilnveidojot un nodrošinot studentiem mācību saturu, kas izstrādāts pasaules labākajās universitātēs. Savukārt RBS absolventiem sadarbība dos papildu apliecinājumu izglītības augstajai kvalitātei, veidojot karjeru globālajos uzņēmumos,» uzsver RBS direktors Jānis Grēviņš.

No 3. maija studentiem būs iespēja apgūt kursus no «MITx MicroMasters» programmām finanšu vadībā, loģistikas sistēmu un piegādes ķēžu vadībā, statistikā un datu analīzē. Katrā programmā ir vairāki kursi, to apguve būs iespējama, izmantojot edX platformu.

RBS piedāvā iespēju apgūt MIT piedāvātos kursus ne tikai saviem, bet arī citu Latvija augstāko izglītības iestāžu studentiem. RBS studentiem nodrošinās individuālu atbalstu un profesionālu mentoru konsultācijas. 

Pēc veiksmīgas kursu izpildes studenti saņems MIT sertifikātu, kā arī iespēju iegūtos kredītpunktus ieskaitīt pilna laika maģistrantūras programmās gan RBS, gan MIT, gan daudzās citās augstākās izglītības iestādēs visā pasaulē.

RBS ir dibināta 1991 gadā, RTU sadarbojoties ar Ņujorkas štata Bufalo Universitāti ASV un Otavas Universitāti Kanādā. Šogad RBS atzīmē 30 gadu jubileju. 30 gadus tā nodrošina pasaules līmeņa vadības izglītību topošajiem un esošajiem uzņēmējiem, to absolvējuši vairāk nekā 1000 studentu. RBS ir profesionāli un zinoši mācībspēki, inovatīvs un tehniski moderns studiju process un starptautiskas attiecības ar pasaules labākajām augstākās izglītības iestādēm.

Labs saturs
1
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI