DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
05. septembrī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Lauku attīstība
1
1

Biškopji saņem „Riga Food” medaļas

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

4. septembrī tika atklāta starptautiskā izstāde ”Riga Food”, kas ik gadu pulcē tūkstošiem apmeklētāju. Medaļas tika pasniegtas konkursa „Latvijas Atzītākais medus 2019” uzvarētājiem, kuri tika noskaidroti šā gada 31. augustā Jelgavā “Piens, maize, medus” svētku ietvaros.

31. augustā Jelgavā „Piena, Maizes un Medus svētkos” notika Latvijas Biškopības biedrības (LBB) rīkotais konkurss „Latvijas Atzītākais medus 2019”. LBB teltī pasākuma apmeklētāji piedalījās degustācijā un noteica šī gada Latvijas Atzītāko medu, atzinīgi novērtējot to ar savu balsojumu.

Jau otro gadu medus cienītāji par gardāko atzina griķu ziedu medu, kas ievākts Naukšēnu novadā, biškopja Rimanta Gaidamoviča dravā. Rimantam Gaidamovičam tika pasniegta zelta medaļa un diploms no Riga Food. Otrā vieta un sudraba medaļa ar diplomu tika pasniegta ZS Dorītes īpašniekam un biškopim Jānim Sulutauram par liepu ziedu medu. Trešā vieta un bronzas medaļa ar diplomu tika pasniegta Maijai Malnačai par dažādu ziedu medu no Viesītes novada.

Konkursa mērķis ir izvēlēties atzītāko medu starp iesniegtajiem medus paraugiem, kas sniedz iespēju patērētājam iegādāties izvirzīto gardāko medu nepieciešamajā apjomā.

Labs saturs
1
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI