DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
01. augustā, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Saulrieta laikā Balvu ezers pārtaps par koncertzāli

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

23. augustā plkst. 19.00 jau ceturto reizi Balvos norisināsies pasākums “Mūzika saulrietam”, kurš neparasts ar to, ka par  koncertzāli pārtaps Balvu ezers, skatuve būs plosts, sēdvietas – laivas, stāvvietas - ezera krasti.

Līdz šim koncertus uz ezera ir snieguši dažādi mākslinieki - mūziķu kvartets „Grīziņkalna zēni”, Pēteris Upelnieks, Sabīne Krilova, folkloras kopa „Egle” un apvienība „Nepenthe Trio”.

Savukārt šogad saulrietā Balvu ezerā par muzikālajiem priekšnesumiem rūpēsies mūziķis Marko Ojala un trubadūre Anta Eņģele.  Marko ir soms, kurš jau padsmit gadus sauc Latviju par savām mājām, bet Anta ir ne tikai skaistas balss īpašniece, bet arī spēlē dažādus mūzikas instrumentus. Šie talantīgie mūziķi abi kopā veido neparastu un harmonisku savienību.

“Mūzika saulrietam” ir pasākums, kurš, pēc organizatoru domām, jau ir izveidojies par tradīciju, un katru gadu tas pulcē aizvien lielāku apmeklētāju skaitu. Līdz šim pasākums vienmēr ir priecējis arī ar patīkamiem laika apstākļiem.

Tiem, kuri plāno apmeklēt koncertu, bet nav sava peldlīdzekļa, ir iespēja izmantot laivu īri, zvanot pa tālruņiem – 29169997 vai 22151577, vai 24843893. Tāpat pasākumu var baudīt arī uz SUP dēļiem vai katamarāna, kurus var izīrēt zvanot pa t. 28380879 (WakeUp Balvi) vai 26351072, vai sazinoties ar citiem pakalpojuma sniedzējiem.

Pasākuma organizatori gatavo arī īpašus pārsteigumus, tāpēc ikviens ir gaidīts vērot saulrietu skaistas mūzikas pavadījumā!

Pasākuma organizētāji un atbalstītāji - biedrība „Ritineitis” un Valsts Kultūrkapitāla fonds.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI