DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
11. aprīlī, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ekonomika

Aicina uzņēmējus pieteikt darbiniekus Rēzeknes pilsētas domes apbalvojumam

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Tuvojas Darba svētki jeb Starptautiskā strādnieku solidaritātes diena, kura visā pasaulē tiek svinēta 1. maijā, kad tiek atzīmēti sasniegumi cīņā par darba ļaužu tiesību uzlabošanu. Rēzeknes pilsētas dome turpina tradīciju, godinot vietējo uzņēmumu darbiniekus, kuru ieguldījums ir bijis nozīmīgs gan uzņēmuma, gan pilsētas attīstībā.

Rēzeknes pilsētas dome ļoti augstu novērtē strādājošo ļaužu ieguldījumu pilsētas labā, tāpēc aicina darba devējus izvērtēt sava kolektīva sniegumu, īpaši izceļot tos darbiniekus, kuri uzņēmuma rezultātu sasniegšanā ir ieguldījuši visvairāk un par paveikto darbu ir pelnījuši pašvaldības vadības un pilsētas iedzīvotāju atzinību.

"Ssavas pilsētas labā pieliek savus spēkus un zināšanas visi rēzeknieši, katrs savā darba vietā, un katra darbs ir vērtīgs ieguldījums pilsētas attīstībā un izaugsmē," komentē Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētājs Aleksandrs Bartaševičs. "Tādēļ gribu vērsties pie visiem, arī lielajiem un mazajiem privātuzņēmumiem, ar aicinājumu piedalīties, izvērtēt savu darbinieku ieguldījumu un kādu no šā gada, jūsuprāt, labākajiem darbiniekiem pieteikt domes apbalvojumam."

Pieteikt darbiniekus Rēzeknes pilsētas domes apbalvojumam var līdz šā gada 24. aprīļa plkst. 12.00. Iesniegumu brīvā formā atnest uz Rēzeknes pilsētas domes 207. kabinetu (Sabiedrisko attiecību nodaļa). Par pieteikšanas kārtību var uzzināt rakstot uz e-pastu karlis.poznakovs@rezekne.lv vai arī zvanot pa tālruni 646-07616.

Darbiniekus paredzēts sveikt 2. maijā plkst. 13.00 Rēzeknes pilsētas domes sēžu zālē.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI