DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
06. oktobrī, 2017
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Zemessardzes 56. kājnieku bataljonā notiks paaugstinātas gatavības rotas mācības

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
No 7. līdz 8. oktobrim, Līvānu un Krustpils novados Zemessardzes 3. Latgales brigādes Zemessardzes 56. kājnieku bataljons organizē paaugstinātas gatavības rotas mācības, kurās piedalīsies aptuveni 100 karavīri un zemessargi.

Apmācībās piedalīsies karavīri un zemessargi no Zemessardzes 3. Latgales brigādes Zemessardzes 56. kājnieku bataljona, kā arī NATO paplašinātās klātbūtnes kaujas grupas karavīri.

Paaugstinātas gatavības rotas mācības tiek organizētas ar mērķi, lai pilnveidotu zemessargu kaujas iemaņas, un veicinātu sadarbības veidošanos vienību starpā un ar sabiedroto spēkiem.

Tāpat ar mācību starpniecību tiek pilnveidotas gada laikā iegūtās zināšanas un notiek gatavošanās Zemessardzes 3. Latgales brigādes lauka taktiskajam vingrinājumam "Mazais Namejs 2017", kuru laikā intensīvākā darbība norisināsies no 27. līdz 29. oktobrim Dagdas un Alūksnes apkārtnē.

Iedzīvotāju ievērībai!

Mācību laikā notiks militārās tehnikas, karavīru un zemessargu pārvietošanās. Mācību laikā tiks pielietota mācību munīcija un imitācijas līdzekļi. Vēršam uzmanību, ka mācību munīcija rada troksni, bet neapdraud apkārtējo veselību un dzīvību.

Zemessardze jau iepriekš atvainojas par sagādātajām neērtībām un lūdz iedzīvotājus ar sapratni izturēties pret notiekošajām mācībām, radītajiem trokšņiem un iespējamajiem satiksmes kustības īslaicīgiem apgrūtinājumiem.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI