DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
04. aprīlī, 2017
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Lauku attīstība

Traktoru un auto modelīšu izstāde Talsos

Publicēts pirms 7 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
2017.gada 7.aprīlī plkst.16:00 Latvijas Lauksaimniecības muzejā tiks atklāta traktoru un auto modelīšu izstāde Talsos - “Izmēram nav nozīmes II vai “MAZAIS VĀĢIS” sāk ripot...”.

Izstādes autors talsenieks - Kārlis  Volanskis, kura hobijs ir automobiļu modeļu kolekcionēšana, modeļu izgatavošana,   auto un moto sports.

Kolekcionārs par pirmā automobiļu modelīša īpašnieku kļuva deviņu-desmit gadu vecumā, kad tas tika saņemts dāvanā no vecākiem.

Uz izstādes atklāšanas brīdi autora kolekcijā jau ir vairāk kā 1100 dažāda mēroga automašīnu modeļi, no kuriem izstādē ir apskatāma vien neliela daļa no visas kolekcijas, kā piemēram, četras tematiskās modelīšu grupas – Traktori; PSRS automašīnu modeļi, kas ļauj ieskatīties autobūves vēstures lappusēs; Pasaules policijas autotransports un speciālā tehnika un Ferrari.

"Mazais Vāģis" ir biedrība, kurai ir sapnis un mērķis kādudien vērt durvis savam, dažāda mēroga automašīnu modelīšu muzejam, kurā vienkopus būtu skatāmi gan vēsturiski, gan leģendāri auto, kurā būtu iespēja katram izstādes apmeklētājam pasapņot un atcerēties maza bērna sapņus un izjūtas.

Latvijas Lauksaimniecības muzejā "Mazais Vāģis" ripos ar pilnu gāzi uz priekšu, tāpēc jo īpaši gaidīs apmeklētājus, kuri tic sapņiem un kuram auto ir kas vairāk vien kā pārvietošanās līdzeklis.

Papildu informācija:

Tālrunis 25463748, 29403183, e-pasts: llm@llm.lv

Adrese: Celtnieku iela 12, Talsi, LV-3201, http://www.llm.lv

Jānis Mergups-Kutraitis,
Valsts tehniskās uzraudzības aģentūras sabiedrisko attiecību speciālists

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI