DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
11. augustā, 2016
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Politika

Vīzu pieteikumus Tbilisi turpmāk varēs iesniegt kompānijas VFS Global vīzu centrā

Publicēts pirms 7 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Sākot ar 2016. gada 12. augustu, Gruzijas pilsoņi un ārvalstnieki varēs VFS Global vīzu centrā Tbilisi iesniegt Šengenas īstermiņa vīzu pieteikumus ieceļošanai Latvijā, kā arī Zviedrijā un Ungārijā – valstīs, kuras Latvijas vēstniecība pārstāv vīzu izsniegšanā.

Līgums par sadarbību ar VFS Global paredz, ka vīzu pieprasītāji varēs iesniegt pieteikumus vīzu centrā (10 Kuchishvili str., Tbilisi, Georgia), iepriekš rezervējot sev izdevīgāko laiku dokumentu iesniegšanai. Saņemtie dokumenti tiks pārsūtīti izskatīšanai uz Latvijas vēstniecību Tbilisi. Vīzu centrā būs pieejami arī papildu pakalpojumi, tostarp konsultācijas par nepieciešamajiem dokumentiem, vīzu anketas elektroniska aizpildīšana, kopēšana, fotografēšana, kā arī apdrošināšanas noformēšana.

Sīkāku informāciju lūdzam skatīt:

http://www.vfsglobal.com/Latvia/Georgia/English/index.html

Ārlietu ministrija 2015. gadā noslēdza līgumu ar kompāniju VF Worldwide Holdings Ltd, kas plašāk pazīstama kā VFS Global, par vīzu pieteikumu pieņemšanu deviņās dažādās valstīs: Gruzijā, Lielbritānijā, Ķīnā, Indijā, Turcijā, Azerbaidžānā, Uzbekistānā, Libānā un Dienvidkorejā un pārsūtīšanu Latvijas vēstniecībām.

Kopš 2009. gada Ārlietu ministrija sadarbojas arī ar ārpakalpojumu kompāniju Pony Express, kas nodrošina vīzu pieteikumu pieņemšanu Krievijā, Ukrainā, Baltkrievijā un Kazahstānā.

Komunikācijas grupa

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI