DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
03. augustā, 2016
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība
1
1

Tallink Grupp sveic Zemessardzi 25.gadadienā

Publicēts pirms 7 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Šodien, 3.augustā, Zemessardzes štābā AS Tallink Grupp pārstāvji pasniedza Zemessardzei dāvanu kartes kruīza ceļojumiem Baltijas jūrā. Dāvanu kartes paredzētas visiem zemessargiem un Zemessardzes veterāniem un ir derīga ceļojumam no 2016. gada 1. septembra līdz 30. novembrim.

Zemessardzes komandieris brigādes ģenerālis Leonīds Kalniņš pasniedza Tallink Grupp komandai Zemessardzes komandiera Pateicības rakstu un bija gandarīts par izrādīto iniciatīvu: "Šis man ir liels pagodinājums, ka Zemessardzes 25.gadadienā mūsu zemessargiem tiek dāvāta šāda dāvana. Ikviens zemessargs, neskatoties uz Zemessardzē nodienēto laiku ir pelnījis īpašu pateicību un uzmanības apliecinājumu par ieguldīto laiku, enerģiju, vēlmi būt saliedētiem un kalpot savai valstij! Tieši tautas patriotisms un valsts mīlestība ir ļāvusi saglabāt Zemessardzes pastāvēšanu un organizācijas spēku divdesmit piecu gadu garumā."

Tallink Grupp pārstāve mārketinga un pārdošanas nodaļas vadītāja Baiba Muceniece pauda gandarījumu: "Mums ir patiess prieks dāvāt visiem Latvijas zemessargiem prieku. Tas ir ļoti svarīgi, ka mūsu valstī ir tik daudz patriotu un personu, kas aizstāv mūsu neatkarību un Latvijas valsti, tai skaitā arī mani. Pēc smaga darba un pavadīta laika mācībās un poligonā, šī ir lieliska iespēja visiem zemessargiem atpūsties ar savām ģimenēm mūsu piedāvātajos kruīza braucienos."

Šogad Tallink svin savu 10 gadu jubileju Latvijā. Līdz ar to, tas ir arī dāvanu gads. Katru gadu Tallink rīko īpašus kruīzus, kurus sauc Latvijas dienas Baltijas jūrā. Šo pasākumu kulminācija ir 18. novembrī. Plānojot Latvijas Republikas īpašo nedēļu, Tallink Grupp radās ideja par īpašu piedāvājumu Latvijas patriotiem – zemessargiem.

Šī gada 23. augustā Zemessardze atzīmē divdesmit piekto dibināšanas gadadienu. Pārliecība par tautas pašaizsardzības organizācijas nepieciešamību radās 1991. gada barikāžu dienās. Atjaunojot valstisko neatkarību, Latvijas tauta par savas valsts drošības garantu izvēlējās Latvijas Republikas Zemessardzi. Šodien Zemessardze ir izveidojusies par skaitliski lielāko Nacionālo bruņoto spēku struktūru un valsts aizsardzības pamatu. Zemessardze dod iespēju Latvijas Republikas pilsoņiem brīvprātīgi kalpot savai valstij, rūpējoties par tās drošību.

Iedzīvotāju ievērībai!

Šī gada 20.augustā Rīgā visi interesenti ir aicināti svinēti kopā ar mums Zemessardzes 25.gadadienu pie Brīvības pieminekļa un 11.novembra krastmalā visas dienas garumā (programmu skatīt pielikumā!)

Guna Freimane
Zemessardzes štāba
Vadības grupas speciāliste

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI