DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
21. jūlijā, 2016
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Politika

Latvijas Institūts sāk sociālu kustību #GribuTeviAtpakaļ

Publicēts pirms 7 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Latvijas Institūts (LI) 21.jūlijā aizsāk sociālu kustību #GribuTeviAtpakaļ – aicinām Latvijas iedzīvotājus ar personīgu un emocionālu vēstījumu uzrunāt emigrējušos tuviniekus un draugus: jūs esat mums svarīgi, un Latvija vienmēr būs jūsu mājas.

LI direktore Aiva Rozenberga: "Mēs, Latvijas cilvēki, esam saistīti vienotā sociālā asinsritē, un šajos nemierīgajos laikos mums vienam par otru, par savējiem, ir jārūpējas. Ir pienācis laiks skaidri pateikt, ka gribam redzēt mūsu tautiešus atgriežamies Latvijā – tad, kad viņi tam būs gatavi. Pagaidām – kaut vai tikai uz vasaras brīvdienām, Dziesmusvētkiem vai Latvijas simtgades svinībām."

"Mēs ceram, ka šī LI iniciatīva patiesi taps par sociālu kustību, iekustinot lielākus procesus sabiedrībā un mudinās mūs visus soli pa solim veidot tādu Latviju, kādā mums pašiem patiktu dzīvot un kurā aizbraucēji gribētu atgriezties."

Kustībā #GribuTeviAtpakaļ tiek aicināts iesaistīties katrs interesents personīgi, LI tikai piedāvā rīkus un kanālus vēstījuma izplatīšanai. Ja vēlaties pievienoties, sekojiet informācijai LI Facebook kontā "Kaut kas mīļš no Latvijas" un mājas lapā www.li.lv vai sūtiet paši savus personīgos video, audio vai tekstuālos vēstījumus sev tuvajiem cilvēkiem, pievienojot tēmturi #GribuTeviAtpakaļ.

LI direktores Aivas Rozenbergas video aicinājums: https://www.facebook.com/kautkasmilsnoLatvijas/ un https://youtu.be/o4LUXhkenMI

Sociālās kustības #GribuTeviAtpakaļ video aicinājums: https://youtu.be/qLLp3DaSsp8

LI konti sociālajos tīklos: Facebook: If you like Latvia, Latvia likes you Facebook: Kaut kas mīļš no Latvijas YouTube: LatvianInstitute Twitter: @LatviaInstitute Flickr: LatvijasInstituts
Storify: LatviaInstitute SoundCloud: LatviaInstitute

Ieva Ozoliņa, LI sabiedrisko attiecību projektu koordinatore

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI