DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
07. jūnijā, 2016
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Politika

Latvijā viesojas septiņi reģionālie žurnālisti no Moldovas

Publicēts pirms 8 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Rīga, 2016. gada 7. jūnijs. – Šonedēļ no 6. līdz 9. jūnijam Latvijā viesojas septiņi žurnālisti no Moldovas reģionālajiem medijiem, kuri iepazīstas ar Latvijas pieredzi īstenojot dažādus Eiropas Savienības projektus. Latvijas Institūts ir sagatavojis plašu vizītes programmu, kurā iekļautas tikšanās gan ar dažādām valsts un pašvaldību organizācijām, gan uzņēmumiem un mediju pārstāvjiem Rīgā, Iecavā, Bauskā, Rundāles novadā un Jelgavā.

Lai iepazītos ar Latvijas pieredzi, Rīgā žurnālisti tikas ar Saeimas, Ārlietu ministrijas, Finanšu ministrijas, Latvijas Institūta, Latvijas Nacionālā mākslas muzeja, Baltijas Mediju ekselences centra un Moldovas vēstniecības pārstāvjiem. Iecavā paredzēta viesošanās uzņēmumā "Balticovo", Bauskā – tikšanās ar laikraksta "Bauskas Dzīve" redakciju un iepazīšanās ar vairākiem ar Eiropas Savienības atbalstu īstenotiem infrastruktūras un sociālajiem projektiem. Rundāles novadā žurnālisti apmeklēs zemnieku saimniecību "Urštēni", lai uzzinātu, kā Eiropas Savienības iespējas izmantojuši Latvijas lauksaimnieki un mazie uzņēmēji. Programmā iekļauts arī Rundāles pils un Jelgavas centra apmeklējums.

Žurnālisti Latvijā ieradušies no Soroca, Falesti, Soldănesti, Gagauzia, Taraclia, Transnistria reģioniem un pārstāv laikrakstus, radio, televīzijas un interaktīvos medijus. Šo vizīti Latvijas Institūts rīko sadarbībā ar Ārlietu ministriju un ES delegāciju Moldovā.

Kaspars Rūklis, LI sabiedrisko attiecību speciālists

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI