DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
10. decembrī, 2013
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde

Rūpējamies par izglītību Latvijas valsts pārvaldei

Publicēts pirms 10 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Ceturtdien, 2013.gada 12.decembrī, notiks Valsts administrācijas skolai (VAS) veltīts atvērtais seminārs. VAS dibināta tieši pirms 20 gadiem, 1993.gada 7.decembrī. Šī semināra mērķis ir rādīt galvenos pieturpunktus un rezultātus valsts pārvaldes izglītības jomā Latvijā 20 gadu laikā.

Seminārā gaidīti valsts iestāžu vadītāji, personāldaļu vadītāji, VAS pasniedzēji un sadarbības partneri. Dalībnieki tiks iepazīstināti ar nākotnes redzējumiem un jaunām idejām darbinieku motivēšanai pārmaiņu laikā. Seminārā uzstāsies Valsts kancelejas direktore Elita Dreimane, ar savu pieredzi valsts pārvaldes izglītībā dalīsies Polijas Valsts administrācijas skolas direktors Jans Pastva, stratēģijas un vadības semināru pasniedzējs Kārlis Apkalns un VAS direktore Edīte Kalniņa.

VAS uzdevums ir attīstīt un nodrošināt kvalitatīvu mācību un konsultāciju piedāvājumu, kas vērsts uz valsts pārvaldē un pašvaldībās nodarbināto aktuālajām un nākotnes vajadzībām. Kopš 2013.gada pavasara VAS ceturtdienās rīko bezmaksas atvērtos seminārus valsts pārvaldes darbiniekiem. Šogad notikuši vairāki semināri par dažādām tēmām – Latvijas atmiņu politiku, valsts tēlu, supervīziju un koučingu valsts pārvaldē strādājošajiem. VAS semināros satiekas un mijiedarbojas dažādās valsts institūcijās strādājošie. Diskusijās ar nozares ekspertiem un organizāciju pārstāvjiem tiek iegūta informācija par vērtīgām un aktuālām tēmām sekmīgākam darbam Latvijas valsts pārvaldes labā.

Ar cieņu
Karīna Tuča
Komunikācijas koordinatore
Valsts administrācijas skola
Tālrunis: 27722506
e-pasts: vas@vas.gov.lv

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI