DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
18. oktobrī, 2010
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

Latvijas Universitātes Ekonomikas un vadības fakultātes stipendija "Gudrības banka"

Publicēts pirms 13 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
100 labākajiem Latvijas Universitātes Ekonomikas un vadības fakultātes (LU EVF) pamatstudiju līmeņa 2. kursa studentiem piešķirta stipendija „Gudrības banka”. Stipendiju fondu „Gudrības banka” izveidojusi LU EVF, un stipendijas paredzētas, lai motivētu un finansiāli atbalstītu sekmīgākos LU Ekonomikas un vadības fakultātes pamatstudiju studentus, kuri savas studijas finansē no personīgajiem līdzekļiem. Stipendiju svinīgā pasniegšana notiks 21.oktobrī.

Stipendiju fonds „Gudrības banka” tika izveidots jau 2009.gadā ar nolūku motivēt 1.kursa studentus cītīgāk studēt un jau šogad septembrī stipendiju konkursam varēja pieteikties visi pilna laika klātienes nu jau 2.kursa pamatstudiju līmeņa studenti. Stipendija piešķirta 100 labākajiem studentiem, un tās apjoms ir 200 latu. Stipendiju svinīgā pasniegšana notiks 21. oktobrī plkst. 10.00 EVF 3.stāva foajē (Aspazijas bulv. 5).

LU EVF šo stipendiju konkursu vēlas ieviest kā tradīciju, un aicina arī visus šā gada 1.kursa studentus cītīgi studēt un sasniegt teicamus studiju rezultātus, lai nākamajā gadā plūktu sava darba augļus un uzvarētu stipendiju konkursā.

LU Ekonomikas un vadības fakultātē tiek piedāvātas 22 dažādas pamatstudiju programmas un studiju virzieni vadības zinību, starptautisko attiecību, ekonomikas un finanšu jomās. Vairākās studiju programmās ir pieejamas arī budžeta vietas: Vadības zinības, Ekonomika, Finanšu sektora vadība, E-biznesa un loģistikas vadības sistēmas, Starptautiskās ekonomiskās attiecības.

Informāciju sagatavoja:
Latvijas Universitātes Preses centrs
Tālr.: 67034329
E-pasts: info@lu.lv

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI