DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
15. februārī, 2024
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Iekšlietu ministrs R. Kozlovskis apmeklēs Saldu un Kuldīgu

Piektdien, 16. februārī, iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis tiksies ar Kurzemes plānošanas reģiona attīstības padomi, lai pārrunātu aktuālāko saistībā ar patvertņu jautājumu, katastrofu pārvaldības centru būvniecību, kā arī pašvaldību policijas izveidi administratīvajās teritorijās. Tāpat ministrs tiksies ar Kuldīgas novada domes deputātiem.

Vizītes ietvaros R.Kozlovskis apmeklēs arī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) Saldus daļu, Valsts policijas (VP) Kurzemes reģiona pārvaldes Dienvidkurzemes iecirkni Saldū, VUGD Kuldīgas daļu, kā arī VP Kurzemes reģiona pārvaldes Ziemeļkurzemes iecirkni Kuldīgā, lai informētu par atalgojuma celšanas un personāla stiprināšanas jautājumu.

R.Kozlovskis kā svarīgākās prioritātes iekšlietu ministra amatā definējis iekšlietu dienestu spēju stiprināšanu un personāla jautājumus, tai skaitā atalgojuma celšanu un materiāli tehnisko nodrošinājumu, kā arī nepieciešamību mazināt atlīdzības atšķirību starp iekšlietu dienestos un Nacionālajos bruņotajos spēkos strādājošajiem. Kā viena no prioritātēm ir arī efektīvu katastrofu pārvaldības centru izveide, lai Latvijā esam gatavi operatīvi reaģēt un pieņemt lēmumus par rīcību krīzes situācijā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI