DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
08. septembrī, 2023
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ārlietas

Noslēdzies ASV finansētais Lūznavas bērnudārza un Dagdas vidusskolas renovācijas projekts

Piektdien, 8. septembrī, ASV vēstnieks Latvijā Kristofers Robinsons, Rēzeknes un Krāslavas novada domes pārstāvji piedalījās svinīgā ceremonijā, atzīmējot renovācijas projektu pabeigšanu Lūznavā un Dagdā. ASV vēstniecības Aizsardzības sadarbības birojs, Latvijas būvniecības uzņēmums “RCI Gulbene” un ASV armijas Inženieru korpuss realizēja divus ASV Bruņoto spēku Virspavēlniecības Eiropā finansētos projektus 591,000 ASV dolāru apmērā.

Projekta ietvaros Lūznavā tika renovētas un paplašinātas bērnudārza telpas, kas atrodas Rēzeknes novada domes pārvaldībā. Projekta ietvaros tika pārveidots ārsta kabinets uz bērnudārza telpām, atjaunotas labierīcību telpas un atjaunotas ventilācijas un elektrības komunikācijas 331,000 ASV dolāru apmērā.

Dagdas vidusskolā tika renovētas apkures un ventilācijas sistēmas, daļēji nomainot radiatorus un ierīkojot ventilācijas sistēmu. Renovācijas projekta kopējās izmaksas pārsniedza 260,000 ASV dolāru.

“Šie renovācijas projekti ne tikai uzlabos Lūznavas un Dagdas iedzīvotāju un skolēnu dzīves kvalitāti, bet arī palīdzēs stiprināt vietējo kopienu izglītības un ekonomiskās iespējas. ASV ir apņēmušās sadarboties ar mūsu Latvijas partneriem nozīmīgos infrastruktūras projektos,” sacīja ASV vēstnieks Latvijā Kristofers Robinsons.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI