DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
08. maijā, 2023
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

Jaunākajā EPALE ziņraidē iespēja tikties ar “Eiropas Kustība Latvijā” prezidentu Andri Gobiņu

Pirmdien, 8. maijā, plkst.13.00 ikviens interesents aicināts pieslēgties pieaugušo izglītības platformas EPALE ziņraidei, kurā piedalīsies goda viesis no Latvijas – Eiropas Ekonomikas un sociālo lietu komitejas loceklis, biedrības “Eiropas kustība Latvijā” prezidents Andris Gobiņš.

Raidījumā tiks runāts par pilsoniskās sabiedrības dalībnieku lomu Eiropas prasmju gada mērķu sasniegšanā, kā arī par citām ziņām pieaugušo izglītībā. Epizodi varēs noskatīties EPALE platformā. Tiem, kam nebūs iespēju noskatīties tiešraidi, par pieaugušo izglītības jaunumiem platformā varēs uzzināt arī vēlāk.

Šā gada februārī EPALE ieviesa jaunu satura formātu – ziņraidi. Izmantojot jauno formātu, EPALE komanda vēlas ziņas pasniegt aizraujošā veidā, informēt sabiedrību par plašajām iespējām pieaugušo mācību un izglītības pasaulē, kā arī veicināt lielāku saikni ar EPALE kopienu un atainot plašāku Eiropas ainavu. “EPALE ziņraide” ir īss ikmēneša ziņu raidījums, kas tiek straumēts katra mēneša pirmajā pirmdienā. Visi iepriekšējie raidījumi ir pieejami platformā un tos var noskatīties šeit: 1.ziņraide, 2.ziņraide, 3.ziņraide.

Izglītības un zinātnes ministrijas Erasmus+ projekts “EPALE Nacionālais atbalsta dienests” nodrošina EPALE darbību latviešu valodā, veicinot nacionālā satura veidošanu, nodrošinot diskusiju un pieredzes apmaiņas vidi Latvijas pieaugušo izglītības profesionāļiem kā valsts mērogā, tā arī starptautiski.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI