DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
09. janvārī, 2023
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Vēl tikai janvārī Ādažu Sporta centrā turpināsies sveču darbnīcas Ukrainas atbalstam

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Ādažu novada pašvaldība aicina atbalstīt Ukrainas aizstāvjus un piedalīties sveču darbnīcās, kas līdz janvāra beigām notiks Ādažu Sporta centrā. Sveču darbnīcas norisināsies katru trešdienu (11., 18. un 25. janvārī), kā arī sestdien, 28.janvārī.

Ierakumu sveču darbnīcas tiek organizētas sadarbībā ar biedrību "Tavi draugi", kas regulāri uz Ukrainu nogādā humānās palīdzības sūtījumus.  Decembrī Ādažu Sporta centrā notika piecas sveču darbnīcas, saražojot 648 ierakumu sveces, tāpat darbnīcas norisinājās Carnikavas Novadpētniecības centrā un Baltezera baznīcā.

Iedzīvotāji aicināti uz darbnīcu nest parafīna sveces, kas pārtaps par ierakumu svecēm Ukrainas aizstāvjiem. Skārda bundžas nav nepieciešams nest, jo tās darbnīcās būs pietiekamā daudzumā. Ierakumu sveces deg vairākas stundas un aukstajos ziemas mēnešos būs nozīmīgs siltuma avots ukraiņu karavīriem.

Trešdienās sveču darbnīcas Ādažu Sporta centrā, Gaujas ielā 30, būs atvērtas no plkst. 16.30 līdz 19.00, savukārt sestdien, 28. janvārī, no plkst. 10.30 līdz 15.00. Aicinām darbnīcām iepriekš pieteikties pa tālruni 20286302.

Ādažu novada pašvaldība aicina nogādāt sveces arī  uz Valsts un pašvaldības vienotajiem klientu apkalpošanas centriem Ādažos, Gaujas ielā 33A un Carnikavā, Stacijas ielā 5.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI