DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
12. decembrī, 2022
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Ādažos līdz gada beigām notiks četras sveču darbnīcas Ukrainas atbalstam

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Ādažu novada pašvaldība aicina atbalstīt Ukrainas aizstāvjus un piedalīties sveču darbnīcās Ādažu Sporta centrā. Līdz gada beigām sveču darbnīcas norisināsies katru trešdienu (14., 21. un 28. decembrī), kā arī šo sestdien (17. decembrī).

Ierakumu sveču darbnīcas tiek organizētas sadarbībā ar biedrību "Tavi draugi", kas regulāri uz Ukrainu nogādā humānās palīdzības sūtījumus.  

Iedzīvotāji aicināti uz darbnīcu nest tīras, tukšas skārda bundžas, parafīna sveces un gofrēto kartonu, kas pārtaps par ierakumu svecēm Ukrainas aizstāvjiem. Šādas sveces deg vairākas stundas un aukstajos ziemas mēnešos būs nozīmīgs siltuma avots ukraiņu karavīriem.

Trešdienās sveču darbnīcas Ādažu Sporta centrā, Gaujas ielā 30, būs atvērtas no plkst. 16.30 līdz 19.00, savukārt šo sestdien no plkst. 10.30 līdz 15.00.

Nākamā gada sākumā sveču darbnīcas ieplānotas arī citviet novadā, piemēram, pašvaldības izglītības iestādēs.

Ādažu novada pašvaldība aicina arī turpmāk nogādāt  tīras skārda bundžas uz Valsts un pašvaldības vienotajiem klientu apkalpošanas centriem Ādažos, Gaujas ielā 33A un Carnikavā, Stacijas ielā 5, lai pēc tam izgatavotu ierakumu sveces Ukrainas aizstāvjiem.  

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI