DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
05. augustā, 2022
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

Aicina pieteikties pieaugušo izglītības profesionāļus, lai kļūtu par EPALE vēstniekiem

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Jau otro gadu pēc kārtas projekts EPALE aicina pieteikties pieaugušo izglītības profesionāļus, lai kļūtu par platformas vēstnesi. Par EPALE vēstnieku var kļūt ikviens pieaugušo izglītības jomas profesionālis, kas ir gatavs dalīties ar savām zināšanām, iegūt jaunas prasmes un būt aktīvs EPALE platformā.

Vēstniekiem būs priekšroka turpmākajos EPALE rīkotajos pasākumos (semināros, nodarbībās, meistarklasēs, konferencēs utt.), viņi pirmie uzzinās par aktualitātēm, varēs piekļūt slēgto grupu saturam un aktivitātēm, kā arī ciešāk sadarboties ar EPALE Latvija, iesakot savas idejas un piedaloties kā lektoriem platformas pasākumos. EPALE Latvija var informatīvi un finansiāli atbalstīt EPALE vēstnieku pieaugušo izglītības tēmām veltītus pasākumus.

Nosacījumi, lai kļūtu par vēstnieku:

  • profesionāla darbība pieaugušo izglītības jomā;
  • reģistrācija EPALE platformā (pamācību, kā reģistrēties, skatieties šeit);
  • dalība vismaz trijās EPALE akadēmijas nodarbībās un vismaz viens ieraksts EPALE platformā pēdējā gada laikā (informācija par ierakstu veikšanu platformā pieejama šeit);
  • ja nav apmeklētas vismaz trīs EPALE akadēmijas nodarbības, tad pēdējā gada laikā jābūt veiktiem vismaz trīs ierakstiem EPALE platformā;
  • priekšroka kļūt par vēstnieku būs tiem, kas piedalījušies arī citās EPALE aktivitātēs, diskusijās utt.

EPALE vēstnieku pienākumi ir aktīva dalība EPALE platformā un EPALE Latvija aktivitātēs, kā arī vismaz viens publicēts ieraksts ceturksnī. Pēc gada vēstnieku saraksts tiks pārskatīts.

EPALE vēstnieki pulcēsies īpašā sadarbības telpas grupā, kurā varēs aktīvi tīkloties, apmainīties ar idejām un ieteikumiem, kā arī ciešāk sadarboties ar EPALE Latvijas komandu.

Ja vēlaties kļūt par EPALE vēstnieku, lūdzu, aizpildiet anketu šeit, norādot arī savas vēlmes turpmākajām EPALE aktivitātēm. Pēdējā diena anketas aizpildīšanai ir 11. septembris.

Samaksa EPALE vēstniekiem nav paredzēta.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI