DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
30. maijā, 2022
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: E-vide

Reģistrēts jauns tīmekļvietnes/mobilās lietotnes pakalpojumu sniedzējs “Dispo Group Latvija”

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Autotransporta direkcija ir reģistrējusi jaunu tīmekļvietnes un mobilās lietotnes pakalpojumu sniedzēju SIA Dispo Group Latvija, kas, izmantojot tīmekļvietni https://dispocars.com/lv/ un mobilo lietotni Dispocars un Dispocars Driver, piedāvās pasažieriem komercpārvadājumu ar vieglo automobili, tai skaitā taksometru, pakalpojumus. Tādējādi tiks sastādīta konkurence mobilajai lietotnei Bolt, kas šobrīd ir vienīgā, kas Latvijā nodrošina šāda veida pakalpojumus.

Šobrīd Autotransporta direkcijas rīcībā nav zināms datums, no kura pasažieriem tiks piedāvāti pārvadājumu pakalpojumi.

Prasība reģistrēt tīmekļvietni vai mobilo lietotni ir kopš 2020. gada. Tā uz pakalpojumu sniedzēju attiecas tad, ja ar tās starpniecību tiek organizēti pasažieru komercpārvadājumi ar vieglo automobili, tai skaitā taksometru; ja pakalpojumu var pieteikt, apstiprināt un braucienu apmaksāt, izmantojot tīmekļvietni vai mobilo lietotni.

Par valsts SIA Autotransporta direkcija

Autotransporta direkcija ir vienotas valsts politikas realizētāja starptautisko pārvadājumu jomā, autotransporta komercpārvadājumu uzņēmējdarbības licencēšanā, kā arī sabiedriskā transporta plānošanā. Regulāri veicot sabiedriskā transporta finanšu analīzi un auditu, direkcija nodrošina vienotu, nepārtrauktu un pieejamu sabiedriskā transporta sistēmu visā valstī. Autotransporta direkcijas uzdevums ir īstenot virkni pasākumu kompleksu, lai Latvijas autopārvadātājiem tiktu nodrošināta likumīga iespēja veikt pārvadājumus Latvijas teritorijā un ārpus tās.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI