DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
27. maijā, 2022
Lasīšanai: 4 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

Studentu aģentūras BASAFUL gada apgrozījums pieaug par 614,29%, pārsniedzot sešu ciparu summu

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Apritējuši divi gadi kopš tikusi dibināta, unikāla koncepta, studentu pārvaldīta digitālo pakalpojumu aģentūra “BASAFUL”. 2020. gads tika noslēgts ar apgrozījumu EUR 14 000, šogad apgrozījums ir pieaudzis par 614.29% un pārsniedz zīmīgu EUR 100 000 slieksni.

Digitālā aģentūra “BASAFUL” tika izveidota Ventspils Augstskolas tehnoloģiju uzņēmējdarbības bakalaura studiju programmas “Jaunuzņēmumu vadība” ietvaros. Studiju programmas būtība ir nodrošināt iespēju studiju procesā apgūt zināšanas un izkopt prasmes,  pielietojot mācīto teoriju praktiski biznesa vidē. Tāpēc, pateicoties studentu iniciatīvai, tika izveidota digitālo pakalpojumu aģentūra, kas kalpo, kā ‘Ideālā prakses vieta’, kur iesaistoties, studenti spēj iegūt praktiskās zināšanas, iepazīt biznesa vidi, izprast savas stiprās un vājās puses, veidot savu portfolio un nopelnīt, tādējādi nodrošinot arī lielāku motivāciju teorijas apgūšanai un kvalitatīvāku izpratni par studiju tēmām. Studentiem līdzās ir mentori, kuri ir profesionāļi tādās jomās kā jaunuzuņēmumu vadība, mārketings, pārdošanas un klientu attiecības, pakalpojuma dizains un citus.

“BASAFUL” sniegto pakalpojumu klāsts, galvenokārt, sastāv no mājaslapu izstrādes, pārdošanas aktivitāšu nodrošināšanas, procesu automatizācijas, digitālā mārketinga un SEO optimizācijas. Gada laikā ir īstenoti vairāk kā 40 projekti, un manāmi paplašināts klientu loks, sniedzot arvien plašākas iespējas studentiem apgūt nākotnes kompetences un iemaņas. “BASAFUL” konkurējošā priekšrocība digitālo pakalpojumu tirgū ir, pirmkārt, iespēja nodrošināt salīdzinoši augstas kvalitātes pakalpojumus, par zemāku cenu, jo primārais mērķis organizācijai vienmēr paliks mācīšanās iespēju nodrošināšana tās dalībniekiem - nevis peļņa. Otrkārt, uzņēmumiem, kuriem rūp aģentūras cēlais mērķis nodrošināt izaugsmes iespējas jaunajiem talantiem un veicināt augstākās izglītības studiju kvalitāti, ir iespēja būt daļai no tā, izmantojot aģentūras pakalpojumus.

“Šobrīd “BASAFUL” pulcē 25 studentus gan no “Jaunuzņēmumu vadība” programmas, gan citām studiju programmām, tajā skaitā, studentiem no datorzinātņu novirziena. Tuvāko divu līdz trīs gadu laikā ticam, ka varam izaugt vismaz līdz 150 studentu organizācijai, kā arī šādu konceptu palīdzēt ieviest citās augstskolās, kas būtiski uzlabotu studiju pieredzi un iegūto zināšanu kvalitāti”, komentē jaunā organizācijas ievēlētā vadītāja Luīze Dārta Sietiņa. Studentiem ir iespēja, apgūt prasmes ne tikai darbā ar klientiem, bet iesaistīties arī pašas organizācijas procesu, komunikācijas, kultūras un biznesa modeļa pilnveidošanā.

Kā katru gadu, arī šogad BASAFUL atbalsta atvērto durvju dienu pasākumu “Jaunuzņēmumu vadība” programmas ietvaros. Tajā topošie studenti no 10. līdz 12. jūnijam varēs iepazīt unikālu mācību vidi, aprunāties ar BASAFUL biedriem, Business Academy studentiem, mentoriem un viesiem, kuri sniegs ieskatu dažādās ar uzņēmējdarbību un personīgo izaugsmi saistītās tēmās, sākot ar biohacking, līdz ideju prezentēšanas spējām.

Sākot ar šo gadu, atvērto durvju dienu koncepts tiek paplašināts ar papildus pasākumu ciklu - e-sports turnīru, kas norisināsies 28. - 29. maijā.

​​Visiem ieinteresētiem pietiekšanās Business Academy Bootcamp 2022 ir tikai līdz 27.maijam!​

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI