DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
13. aprīlī, 2022
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

Ventspils Augstskola 30. aprīlī aicina uz Atvērto durvju dienas pasākumu

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Ventspils Augstskola 30. aprīlī aicina ikvienu interesentu uz Atvērto durvju dienas pasākumu. Šogad durvis vērsim un ar lielu prieku interesentus gaidīsim klātienē, bet tiem, kuriem nebūs iespēja ierasties uz klātienes pasākumu, būs sagatavota arī programma, kuru varēs vērot tiešsaistē. Aicinām ikvienu – gan studētgribētājus, gan viņu vecākus, lai uzzinātu, kādas iespējas paveras, izvēloties studijas Ventspils Augstskolā.

Atvērto durvju dienā būs iespēja uzzināt visu interesējošo informāciju par studiju iespējām, par studiju programmām, to saturu ,kā arī satikt studentus, docētājus un augstskolas absolventus, kuri dalīsies pieredzē un savos iespaidos par studiju laiku VeA un to, kā iegūtā izglītība veicinājusi viņu profesionālo izaugsmi.

Pasākuma apmeklētājiem būs iespēja piedalīties radošās elektronikas inženierijas darbnīcās, apskatīt lieliski aprīkotās laboratorijas, kā arī savus izstrādātos projektus demonstrēs augstskolas studenti, tāpat būs iespēja iepazīties ar programmēšanas tehnoloģijām. Somijas pieredzē balstītās, inovatīvās programmas Jaunuzņēmumu vadība studenti aicinās uz jaunu biznesa ideju ģenerēšanas meistarklasi, varēs uzzināt, ar kādiem mūsdienīgiem studiju kursiem tiek papildināta un uzlabota studiju programma Biznesa vadība.
Aizraujoši tulkošanas paraugdemonstrējumi, kā arī iespēja pašiem piedalīties un izmēģināt spēkus tulkošanā un satikt vienmēr atraktīvo tulku saimi. Būs arī iespēja tikties ar topošajiem sabiedrisko attiecību vadītājiem, kuri studē Starpkultūru komunikāciju.

Ventspils Augstskolā ir iespēja studēt tādās programmās kā Biznesa vadība, Jaunuzņēmumu vadība (kas ir Baltijā unikāla, Somijas pieredzē balstīta studiju programma), Tulkošana un valodu tehnoloģija, Elektronikas inženierija,  Programmēšanas speciālists, Datorzinātnes, Kuģu navigācijas elektronika, Starpkultūru komunikācija. Otro gadu tiek piedāvātas studijas arī neklātienes programmā, kura būs lieliski piemērota cilvēkiem, kuri jau uzsākuši darba gaitas, bet grib pilnveidot savas zināšanas un prasmes.

Atvērto durvju diena notiks 30. aprīlī un sākums paredzēts plkst. 11.00.. Vairāk informācija www.venta.lv.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI