DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
16. decembrī, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

Sākusies EPALE Latvijas lietotāju 2021. gada aptauja

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

EPALE Latvijas Nacionālais atbalsta dienests aicina ikvienu pieaugušo izglītības interesentu piedalīties ikgadējā EPALE platformas Latvijas lietotāju aptaujā. To aizpildīt var gan EPALE reģistrētie un aktīvie lietotāji, gan tie, kas kaut reizi ir apmeklējuši vai vēl tikai plāno apmeklēt šo Eiropas lielāko pieaugušo izglītības e-platformu. 

Anketas aizpildīšana aizņems apmēram 5-10 minūtes, un tā ir pieejama EPALE platformā līdz 2022. gada 16. janvārim.

Aptaujas mērķis ir noskaidrot EPALE vietnes lietotāju intereses un vajadzības, akcentēt problēmas un tēmas, kas ir svarīgas un aktuālas Latvijas pieaugušo izglītībā iesaistītajiem profesionāļiem un citiem platformas lietotājiem. Respondentu atbildes tiks izmantotas, lai atbilstoši tām pilnveidotu platformas saturu un organizētu EPALE mērķauditorijai saistošas un nozīmīgas aktivitātes.

Ar 2020. gada aptaujas rezultātiem var iepazīties te.

EPALE ir atvērtas dalības daudzvalodu platforma, kas darbojas 37 Eiropas valstīs un pulcē vairāk nekā 100 000 reģistrētu lietotāju. Platforma paredzēta andragogiem, skolotājiem, mācību vadītājiem, pētniekiem, pasniedzējiem, bibliotekāriem, politikas veidotājiem un ikvienai citai personai, kas strādā pieaugušo izglītības jomā visā Eiropā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI