DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
04. jūnijā, 2021
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

EPALE nodarbība par platformas iespējām un lietošanu

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

EPALE – Eiropas Pieaugušo izglītības e-platforma – aicina pieteikties nodarbībai „EPALE platformas iespējas un lietošana”, kura norisināsies 15. jūnijā no plkst. 11.00 līdz 12.00, tiešsaistē Zoom platformā.

Nodarbības laikā dalībnieki iepazīsies ar EPALE platformas iespējām, piereģistrēsies tajā un iemācīsies pievienot savu saturu. Nodarbībai pieteikties aicināti pieaugušo izglītotāji un visi citi interesenti bez priekšzināšanām platformas lietošanā. Nodarbības ieraksts vēlāk būs pieejams EPALE platformas biedru slēgtajā grupā.

Nodarbību vadīs EPALE Nacionālā atbalsta dienesta darbinieki. Pieteikšanās pēdējā diena ir 13. jūnijs. Lai reģistrētu savu dalību nodarbībā, jāapmeklē šī saite. Dalības apstiprinājums un saite uz nodarbību tiks nosūtīta katram atsevišķi pēc pieteikšanās laika beigām.

EPALE Latvija komanda atgādina, ka 2021. gadā tika izveidota EPALE akadēmija, kuras mērķis ir stiprināt pieaugušo izglītības profesionāļu kopienu. EPALE akadēmija piedāvā ikvienam pieaugušo izglītības jomas profesionālim apgūt jaunas un praktiskas iemaņas, kas būtu noderīgas ikdienas darbā, bet formālās izglītības vidē nereti netiek piedāvātas.

„EPALE platformas iespējas un lietošana” nodarbība ir viena no EPALE akadēmijas nodarbībām, kurā jāpiedalās, lai varētu kļūt par EPALE vēstnieku. Lai nodrošinātu sev iespēju kļūt par EPALE vēstnieku, jābūt apmeklētām vismaz trijām akadēmijas nodarbībām. Izņēmuma gadījums, kad šo nodarbību var neapmeklēt, ja EPALE platformā lietotājs pēdējā gada laikā ir aktīvi iesaistījies un ir labi pazīstams ar tās lietošanu. Šī nodarbība un visi citi EPALE organizētie pasākumi ir bez maksas.

Sekojiet informācijai, lai būtu lietas kursā par jaunākajām EPALE aktivitātēm!

Izglītības un zinātnes ministrijas Erasmus+ projekts “EPALE Nacionālais atbalsta dienests” nodrošina EPALE darbību latviešu valodā, veicinot nacionālā satura veidošanu, nodrošinot diskusiju un pieredzes apmaiņas vidi Latvijas pieaugušo izglītības profesionāļiem kā valsts mērogā, tā arī starptautiski.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI