DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
27. aprīlī, 2021
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

EPALE seminars “Dizaina domasana pieauguso izglitiba”

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

EPALE – Eiropas Pieaugušo izglītības e-platforma –  aicina pieteikties EPALE akadēmijas tiešsaistes semināram “Dizaina domāšana pieaugušo izglītībā”. Tiešsaistes seminārs norisināsies 2021. gada 11. maijā no plkst. 10.00 līdz 14.00.

Dizaina domāšana ir radoša un starpdisciplināra pieeja problēmu risināšanai, ko dažos vārdos var rezumēt šādi: izproti, radi kopā (ar klientiem, lietotājiem un citām iesaistītajām pusēm) un īsteno. Semināra laikā tiks noskaidrota dizaina domāšanas nozīme, tās būtība un popularitāte, etapi, fāzes, rīki, labās prakses piemēri Latvijā un pasaulē, posmu praktikums un metodes. Nodarbībā tiks izmantotas gan interaktīvas metodes, gan grupu darbs.

Semināru vadīs Viktorija Buraka, sociālo zinātņu maģistre, inovāciju entuziaste un dizaina domāšanas praktiķe.

Semināra mērķauditorija ir pieaugušo izglītotāji.

Semināra dalībnieku skaits ir ierobežots, un dalībnieki tiks apstiprināti, izvērtējot pieteikumā norādīto motivāciju, pieredzi un saistību ar pieaugušo izglītības jomu. Pēdējā pieteikšanās diena ir 2021. gada 6. maijs. Uzzināt vairāk un pieteikties var šeit: https://epale.ec.europa.eu/lv/content/seminars-par-dizaina-domasanu-pieauguso-izglitiba-piesakies

2021. gadā EPALE Latvija iepazīstināja ar EPALE akadēmiju, kurā aicināts iesaistīties ikviens pieaugušo izglītības jomas profesionālis, kurš vēlas apgūt jaunas un praktiskas iemaņas, kas būtu noderīgas ikdienas darbā, bet formālās izglītības vidē nereti netiek piedāvātas. Akadēmijas mērķis ir radīt pieaugušo izglītības profesionāļu kopienu, vienlaikus stiprinot tās sadarbību, informācijas apmaiņu, kā arī EPALE platformas atpazīstamību Latvijā.

Iepriekš EPALE akadēmijā ir notikušas nodarbības par vizuālā materiāla noformējumu programmā Canva un darbu ar Google disku, kā arī ir publicēti to video ieraksti un materiāli, lai šīs zināšanas varētu iegūt ikviens interesents.

Izglītības un zinātnes ministrijas Erasmus+ projekts “EPALE Nacionālais atbalsta dienests” nodrošina EPALE darbību latviešu valodā, veicinot nacionālā satura veidošanu, nodrošinot diskusiju un pieredzes apmaiņas vidi Latvijas pieaugušo izglītības profesionāļiem kā valsts mērogā, tā arī starptautiski.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI